استفاده از قرص ها و اسپری های خوشبوکننده دهان یکی از سریع ترین و موثر ترین روش ها برای برطرف کردن بوی بد دهان میباشد. بهداشت دهان و دندان برای همه از اهمیت بالایی برخوردار است که با استفاده از مسواک زدن و نخ دندان کشیدن این امر امکان پذیر است، اما این روزها مشکلی که میتوان بدون شک گفت همه با آن درگیر میباشند بوی بد دهان است که شما میتوانید با خوشبو کننده های دهان این مشکل را رفع کنید. از این رو در این مقاله قصد داریم تا شما را با ویژگی ها و مزایای خوشبو کننده دهان آشنا کنیم تا شما به راحتی بتوانید با دید بازتری برای انتخاب این محصول تصمیم گیری کنید.
اگر شما هم قصد خرید بهترین خوشبو کننده دهان را دارید با سوالاتی مانند بهترین خوشبو کننده دهان چیست؟ کدام خوشبو کننده دهان خوبه ؟ پیش از خرید بهترین خوشبو کننده دهان به چه مواردی باید توجه کنیم ؟ مواجه میشوید
ما در این مقاله تمام تلاشمان را می کنیم تا راهنمای خرید بهترین خوشبو کننده دهان را به همراه لیستی از بهترین خوشبو کننده های دهان به شما پیشنهاد بدهیم.
اگر میخواهید خریدی با قیمت مناسب داشته باشید، یا تمایل دارید بهترین خوشبو کننده دهان با کیفیت را سال ها از آن استفاده کنید . هم اکنون این فرصت را از دست ندهید و تا انتها با سبدت همراه باشید. در ضمن روی تعدادی از محصولات پیشنهادی به صورت محدود ، تخفیف هم خورده که با خرید به موقع آن میتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید.
راهنمای خرید بهترین خوشبو کننده دهان
به علت تنوع بالای این محصولات در بازار و همچنین تولید کنندگان آن،هنگام خرید کاربر را دچار سردرگمی میکند. از این رو راهنمای جامعی برای خرید بهترین خوشبو کننده دهان برای شما آماده کرده ایم. پس تا انتها با ما همراه باشید.
تعریف محصولات خوشبو کننده دهان
خوشبو کننده دهان، محصولی است که به صورت محلول و اسپری تولید و به بازار عرضه میشود. اسپری های خوشبو کننده دهان، حاوی مواد مختلفی هستند که در کاهش بوی بد دهان موثر میباشند.
عصاره های مختلف همچون رایحه نعناع، پرتقال، لیمو، تیمول، مانتول ، اکالیپتوس و … که در این اسپری ها به کار رفته است، ضمن از بین بردن بوی بد دهان، رایحه های خوبی را به دهان شما می افزاید.
قرص های خوشبو کننده دهان، نوع دیگری از خوشبو کننده های دهان هستند که با قرار دادن آن ها در دهانتان، می توانید تا حد زیادی بوی بد دهان را مهار کنید.
در کل این محصولات ضمن از بین بردن باکتری های مولد بوی بد، دهان شما را تازه و خنک نیز بکنند.
عوامل ایجاد حس بوی بد دهان
مشکل بوی بد دهان از قسمت های مختلف بدن مانند زبان، لثه، معده، لوزه ها، بینی و مری ممکن است ایجاد شود.
- مسواک نزدن
اولین عامل ایجاد بوی بد دهان مسواک نزدن میباشد. همانطور که بدن ما نیاز به استحمام دارد تا از آلودگی ها پاک شود، رعایت مداوم بهداشت دهان با انجام کارهایی مانند مسواک زدن و کشیدن نخ دندان ضروری است.
- مصرف یکسری از غذاها
مصرف مواد غذایی بودار مثل سیر، پیاز و برخی از سبزیجات یکی دیگر از عوامل بوی بد دهان است.
لازم است بدانید که بوی بد این سبزیجات معمولا پایدارمیباشد و به راحتی از بین نمی رود. این بو زمانی از بین می رود که این مواد غذایی به طور کامل در بدن تجزیه شوند و از آن خارج شوند.
- باکتری های دهانی
از دیگر موارد ایجادکننده بوی بد دهان باکتری های دهانی هستند. پروتئین ها و مواد معدنی موجود در غذا ها، خون و بافت های دهانی توسط باکتری های بی هوازی تجزیه می شوند.
این باکتری ها در سطح زبان و گلو زندگی می کنند و هنگامی که در تماس با آمینو اسید های موجود در پروتئین ها قرار می گیرند، از انتهای زبان و گلو ترکیباتی را آزاد می کنند که بوی بد دهان را سبب می شوند.
- مصرف دخانیات
از دیگر عوامل ایجاد بوی بد دهان مصرف دخانیات میباشد. مصرف این مواد علاوه بر آسیب های جدی که به ریه ها وارد می کنند، بوی دهان را نیز به شدت بد می کنند.
- رفلاکس معده
رفلاکس معده از دیگر موارد ایجاد کننده بوی بد دهان است. غذاخوردن با فاصله زمانی کم قبل از خواب و خوابیدن با حالت اشتباه، ریفلاکس معده را سبب میشوند.
بازگشت اسید معده به مری و سپس ورود آن به دهان، بخشی از مواد محلول در اسید معده را به دهان می رساند و سبب ایجاد بوی بد می شوند.
- مشکلات سینوسی
از دیگر عواملی که میتوانند سبب ایجاد بوی بد دهان شود، مشکلات سینوس، مخاط بینی و لوزه ها، هستند. مخاط ناشی از مشکلات سینوسی ، ممکن است به گلو برسند و درآن جا انباشته شوند. سپس این ترشحات انباشه شده در گلوی شما ایجاد بوی بد می کنند.
- مشکلات دندانی
تجمع باقیمانده های غذای کوچک بین دندان ها و عدم شستشو منجر به تبدیل شدن دهان به محیطی مناسب برای رشد و تولید مثل باکتری ها می شود که باعث تولید واکنش های شیمیایی می شود ترکیبات گوگردی که باعث بوی بد دهان می شوند.
- بزاق خشک
بزاق خشک حرکت ذرات غذا را به داخل دهان سخت و دشوار می کند ، و به راحتی به سیستم گوارشی وارد نمیشود. این امر موجب می شود این ذرات در داخل دهان بماند و باعث ایجاد این بوی نامطبوع شود.
- عفونت تنفسی
برخی از عفونت های تنفسی هنگام نفس کشیدن و صحبت باعث بوی بد میشوند.
- استفاده از انواع خاصی از داروها
استفاده از برخی از داروها همچون تریامترن و پارالدئید به عنوان عارضه جانبی استفاده از آنها باعث بوی بد دهان می شود.
- نوشیدن الکل
الکل با کاهش تولید بزاق همراه است که منجر به کاهش میزان پاکسازی طبیعی دهان و افزایش رشد باکتری می شود.
- ارتودنسی
در این مورد، باقی ماندهی غذا در اطراف سیم ها جمع شده و اگر خوب تمیز نشوند ، محل پرورش باکتری ها می شوند، در نتیجه به بوی بد دهان منجر میشود.
نکاتی برای خلاص شدن از شر بوی بد دهان به طور دائمی
- دندانها را به درستی تمیز کنید.
- به اندازه کافی آب بنوشید ، زیرا نوشیدن آب باعث مرطوب شدن دهان و گلو و از بین رفتن باکتری های ایجاد کننده بوی نامطبوع می شود.
- با استفاده از نخ دندان یک بار در روز دندان ها را تمیز کنید .
- درمان مشکلات لثه در صورت وجود
- از استعمال سیگار خودداری کنید
- برای تمیز کردن دهان و زبان از دهانشویه مخصوص استفاده کنید
- نخوردن قهوه و الکل
- از خوردن غذاهایی که باعث ایجاد گازهای معده می شوند خودداری کنید.
- استفاده از اسپری های خوشبو کننده دهان
قیمت خوشبو کننده دهان موجود در بازار ایران
یکی از فاکتورهای مهمی که در هنگام خرید توجه مشتری را به خود جلب میکند قیمت آن است که به شرکت سازنده، حجم محصول، نوع خوشبوکننده و … دارد. در ادامه یک نمونه از ارزانترین و گرانترین خوشبو کننده دهان را برای شما معرفی کرده ایم .
ارزان ترین خوشبو کننده دهان موجود در بازار ایران
ارزان ترین خوشبو کننده دهان موجود قرص خوشبو کننده دهان سیم سیم مدل Vitamin C وزن ۱۵ گرم با قیمت ۱۲.۰۰۰ تومان میباشد.
این قرص دارای عصارهی نعنا میباشد. از ویژگی این محصول میتوان به ضد عفونی کننده دهان اشاره کرد.
گرانترین خوشبو کننده دهان موجود در بازار ایران
گرانترین خوشبو کننده دهان موجود اسپری خوشبو کننده دهان فروستی مدل Cool Mint حجم ۲۰ میلی لیتر با قیمت ۴۵.۰۰۰ تومان میباشد.
این اسپری دارای رایحه و طعم نعناع خنک، جهت حفظ سلامتی دهان و دندان ارائه شده است. خوشبو کننده ی دهان فروستی حاوی زایلاتول میباشد که شیرین کننده ی طبیعی بوده که کمک میکند تا از پوسیدگی دندان جلوگیری شود و مناسب برای بیماران دیابتی و همچنین کودکان تحت نظارت بزرگسالان نیز میباشد. این محصول جهت اسپریکردن مستقیم داخل دهان تولید شده و در ازبینبردن بوی بد دهان بسیار موثر است.
بهترین مارک خوشبو کننده دهان
خوشبو کننده دهان در انواع و برندهای متفاوتی تولید و در بازار توزیع میشوند. این برندها شامل فروستی، سیم سیم، الدر و لیسترین میباشند.
بهترین قرص خوشبو کننده دهان الدر
خوشبو کننده دهان، دارای باکتری های فعال جهت بهبود عملکرد گوارشی پروبیوتیکها تعادل بین باکتریهای خوب و بد را برقرار میکنند و این باعث عملکرد بهتر بدن ما میشود. الدر تنها برند گرانولی در ایران است، دلیل استفاده از این تکنولوژی این است که ترکیب گرانول و پودر میوه در کنار هم باعث آزاد شدن طعم همزمان دو میوه در دهان شده و حس متفاوتی میشود.
خوشبو کننده دهان، دارای باکتری های فعال جهت بهبود عملکرد گوارشی پروبیوتیکها تعادل بین باکتریهای خوب و بد را برقرار میکنند و این باعث عملکرد بهتر بدن ما میشود. الدر تنها برند گرانولی در ایران است، دلیل استفاده از این تکنولوژی این است که ترکیب گرانول و پودر میوه در کنار هم باعث آزاد شدن طعم همزمان دو میوه در دهان شده و حس متفاوتی میشود.
خوشبو کننده دهان، دارای باکتری های فعال جهت بهبود عملکرد گوارشی. پروبیوتیکها تعادل بین باکتریهای «خوب» و «بد» را برقرار میکنند و این باعث عملکرد بهتر بدن ما میشود. الدر تنها برند گرانولی در ایران است، دلیل استفاده از این تکنولوژی این است که ترکیب گرانول و پودر میوه در کنار هم باعث آزاد شدن طعم همزمان دو میوه در دهان شده و حس متفاوتی میشود.
بهترین آبنبات سرد خوشبو کننده دهان سیم سیم
این آبنبات دارای عصارهی آویشن و اکالیپوس میباشد. از ویژگی های این محصول میتوان به ضد عفونی کننده دهان اشاره کرد.
این آبنبات دارای عصارهی اکالیپتوس میباشد. از ویژگی های این محصول میتوان به ضد عفونی کننده دهان اشاره کرد.
بهترین خوشبو کننده دهان لیسترین
خوشبو کننده دهان لیسترین به صورت ورقه هایی با طعم نعنا یخی می باشد که موجب تازه شدن نفس می شود. از بین برنده بوی بد دهان است و از مواد طبیعی تهیه شده است. ۹۹% از میکروب های بد نفس و میکروب هایی که باعث بوی بد دهان می شوند را می کشد .
سخن پایانی
هدف تیم سبدت در این مقاله معرفی و بررسی خوشبو کننده بوده، امیدواریم که این مطالب برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. از اینکه تا انتها با سبدت همراه بودید متشکریم.