فر کننده مو یکی از پر کاربردترین وسایل آرایشی برای آرایش موها است. اکثر خانوم ها به ظاهر خود به ویژه موهای خود بسیار اهمیت می دهند. از این رو از وسایلی اعم از سشوار، اتو مو و فر کننده مو برای آرایش موهایشان استفاده میکنند که استفاده از فر کننده های مو یکی از مرسوم ترین روش برای آرایش موها است.با کمک این دستگاه می توانید موهای خود را به حالت های مختلف در بیاورید.
اگر شما قصد خرید بهترین فر کننده مو را دارید با سوالاتی مانند بهترین فر کننده مو چیست؟ کدام مارک فر کننده مو خوبه؟پیش از خرید بهترین فر کننده مو به چه مواردی باید توجه کنیم ؟ مواجه می شوید.
ما در این مقاله تمام تلاشمان را می کنیم تا راهنمای خرید بهترین فر کننده مو را به همراه لیستی از بهترین فر کننده مو به شما پیشنهاد بدهیم.
اگر می خواهید خریدی با قیمت مناسب داشته باشید، یا تمایل دارید بهترین فر کننده مو با کیفیت را سال ها از ان استفاده کنید . هم اکنون این فرصت را از دست ندهید و تا انتها با سبدت همراه باشید. در ضمن روی تعدادی از محصولات پیشنهادی به صورت محدود ،تخفیف هم خورده که با خرید به موقع آن میتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید.
راهنمای خرید بهترین فر کننده مو
اگر شما هم به دنبال بهترین فر کننده مو می گردید و برای انتخاب میان تعداد انبوهی فرکننده موجود در بازار دچار سردرگمی شده اید تا انتها با ما باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
ویژگی های بهترین فر کننده مو
- قابلیت تنظیم دما
- سیم گردان
- دارای نمایشگر
- دارای لاستیک ضد لغزش
- کاربری آسان
- کم وزن و قابل حمل
- خاصیت آیونیک
- جنس روکش فرکننده سرامیکی باشد
انواع فر کننده مو با کاربرد آن ها
- فر کردن مو با بیگودی:
بیگودی یکی از کم ضررترین راه ها برای فر کردن موها می باشد.بیگودی ها در سه نوع معمولی، برقی و ساده تولید و در بازار عرضه میشوند.البته این نکته نیز قابل ذکر است که بیگودی ها مانند فر کننده های حرارتی دارای تنوع زیادی نیستند.
- فر کردن مو با فر مخروطی:
با این فر کننده میتوانید موها را به حالت s درآورید. البته بسته به سلیقه ی شماست که چطور موهای خود را دور دستگاه بپیچید. به این نوع فر کننده ها کله قندی یا عربی نیز گفته میشود.
- فر لوله ای:
فر لوله ای از محبوب ترین و پر فروش ترین دستگاه فر کننده موجود در بازار می باشد. اگر به موهایی با فر ملایم و یکدست علاقه دارید این دستگاه مناسب شماست. فرهای لوله ای دارای اندازه های متنوعی است از نظیر:
- فر یکدست و ریز:
فر کننده های با قطر ۱.۵ سانتی متر و یا کمتر در ابن دسته قرار دارند. اگر به موهای فر یک دست علاقه دارید این نوع دستگاه مناسب شماست.
- فردرشت و حجم دهنده:
قطر فرکننده های درشت حدود ۳.۵ سانتیمتر است. اگر موهایی بلند و کم پشت دارید این فر کننده مناسب موهای شماست.
- فر متوسط و شل:
قطر این فر کننده ها در حدود ۳ سانتیمتر است. این فر کننده برای موهای متوسط مناسب است .
- فر پر و مشخص:
قطر فر کننده تا ۲.۵ سانتی متر است و گزینه مناسبی برای موهای کوتاه و پر می باشد.
- فر کم و بسیار ملایم:
این فر کننده قطری تا ۴.۵ دارد و مناسب موهای بسیار بلند است.
- فرهای برقی:
سرعت عمل فرکننده های برقی بسیار بالاست و می توانید موهای خود را به صورت فرهای ریز در بیاورید. در این نوع فرکننده ها میتوانید موهای خود را به حالت مارپیچ در بیاورید که به اصطلاح به آنها فر نانسی نیز می گویند.
- فر برقی اتوماتیک:
در این دستگاه شما می توانید یه تکه از موهای خود را داخل دستگاه بذارید و به صورت مارپیچ از آن خارج میشود.
- فر کردن مو با موپیچ:
این فر کننده ها برای موهای بلند گزینه ایدهآل است. در این نوع فر کننده ها روی سطح میله ای آن برجستگیهای توپی شکل دارند که با کمک آن می توان موهایی با فرهایی خوش حالت داشته باشید.
- فر کردن مو با اتو موج:
این دستگاه به انبر مونیز معروف است. اتو موج ها دارای میله های دو قسمتی هستند که مناسب ایجاد فرهای مدل s و فرهای لوله ای می باشد.
انواع دستگاه فر کننده مو از نظر پوشش
همه ی دستگاه ها از یک مواد تشکیل نشده است و هر کدام از دستگاه ها متفاوت هستند.در ادامه به بررسی دستگاه های فر کننده از نظر پوشش آنها می پردازیم.
۱-دستگاه فر کننده مو سرامیکی:
یکی از بهترین دستگاه های فر کننده مو از سرامیک و یا تورمالین ساخته شده است که موجب میشود دما به صورت یکنواخت در لوله توزیع شود و همچنین دارای یونهای منفی است که موجب نرم شدن کوتیکول ها می شود. و در نتیجه مو کمتر وز میشود. اگر از دست افرادی هستید که مرتب موهایتان را فر
می کنید، پیشنهاد ما به شما خرید دستگاه فر کننده مو با پوشش سرامیکی است.
۲- دستگاه فر کننده مو تیتانیوم:
این پوشش دستگاه برای افرادی مناسب است که دارای موهای زبر هستند. تیتانیوم نیز مانند سرامیک مقدار زیادی یون منفی تولید می کند که باعث نرم شدن فولیکول ها میشود که در نتیجه موهای شما کمتر وز می شود و براق می شود.
۳- دستگاه فر کننده مو کروم:
این دستگاه به طور فوق العاده ای گرما را به موهای شما منتقل میکند اما این دستگاه نمی تواند از موهای شما در برابر وز شدن محافظت کند.
۴- دستگاه فر کننده مو فلزی:
این دستگاه برای فرکردن موهای نازک مناسب است. از مزیت های این مدل پوشش میتوان به تولید بخار اشاره کرد. پوشش این دستگاه کمک می کند که رطوبت موهای شما را بازیابی کند و همچنین این دستگاه ماندگاری فر موهای شما را افزایش می دهد.
نکاتی در هنگام خرید فر کننده مو
- در اولین قدم شما باید با انواع فر کننده ها و ویژگی های آن آشنایی داشته باشید.
- در قدم دوم باید بدانید که چه مدل موی فری دوست دارید و بعد اقدام به خرید دستگاه مورد نظر کنید. اگر از آن دسته از افراد هستید که مدل های متنوع فر مو را دوست دارید، می توانید از دستگاه هایی که چند منظوره هستند خریداری کنید.
- نکته دیگری که باید به آن توجه کنید،جنس پوشش فرکننده است. زیرا در فر کننده ها دو نوع پوشش وجود دارد یک سرامیکی و دو فلزی که بدون تردید می توان گفت که فرکننده ها با پوشش سرامیکی گزینه های ایده آل تری هستند.
- هنگام خرید باید به اتوماتیک بودن دستگاه نیز توجه کنید، زیرا دستگاههای اتوماتیک نتیجه مطلوب تری دارند.
- نکته دیگری که باید در هنگام خرید به آن توجه کرد خاصیت آیونیک بودن فر کننده های مو است زیرا موجب می شود کمتر به موهای شما آسیب برساند. همچنین به درخشندگی و حالت پذیری بیشتر موها کمک میکند.
- و در آخر برای تهیه و خرید دستگاه فر کننده مو حتما به نمایندگی های معتبر و مجاز فروش لوازم برقی آرایشی مراجعه کنید.
نکاتی در هنگام استفاده از فر کننده های مو
- قبل از همه باید موهای شما به طور کامل خشک باشد و بعد اقدام به استفاده از وسایل حرارتی اعم از فر کننده استفاده کنید.
- قبل استفاده از وسایل حرارتی از اسپری های مراقبت کننده مو استفاده کنید تا در برابر حرارت از موهای شما محافظت شود.
- و در آخر از دستگاهی استفاده کنید که دارای قابلیت تنظیم دما باشد که بتوانید بر اساس مدل موی خود درجه حرارت آن را تغییر دهید.
قیمت دستگاه های فر کننده مو موجود در بازار ایران
یکی از فاکتورهای مهم که در هنگام خرید توجه مشتری را به خود جلب میکند، قیمت دستگاه فر کننده مو می باشد که به برند تولید کننده، جنس ،امکانات و قابلیت های آن بستگی دارد. در ادامه یک نمونه از ارزانترین و گرانترین دستگاه فر کننده مو موجود در بازار ایران را به همراه مشخصاتشان برای شما معرفی کرده ایم.
ارزانترین دستگاه فر کننده موجود در بازار ایران فر کننده مو بای بابلیس مدل ST-2228با قیمت ۲۴۲.۰۰۰ تومان می باشد و گرانترین دستگاه فر کننده موجود در بازار متعلق به برند رمینگتون CI97M1 با قیمت۳.۲۰۰.۰۰۰ تومان در بازار تولید و عرضه میشود.
بهترین مارک دستگاه فر کننده مو موجود در بازار ایران
دستگاه فر کننده مو در مدلها و برندهای متفاوتی طراحی و تولید میشوند که شما میتوانید با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب کنید. برند های دستگاه فر کننده مو موجود در بازار ایران عبارتند از:موزر ،بابلیس ،کومکس ،فیلیپس ،مک استایلر و رمینگتون.
بهترین فر کننده مو بای بابلیس
این دستگاه ساخت برند بابلیس است.از ویژگی های این دستگاه می توان به دارا بودن صفحه نمایشگر،قابلیت تنظیم دما و سیم گردان اشاره کرد.
بهترین ست حالت دهنده رمینگتون
حالت دهندهی موی C197M1 دارای سریهای مختلف برای حالتدار کردن موها است. سری مخروطی شکل برای ایجاد فرهای کوچک و بزرگ بهکار میرود. سری لولهای شکل برای ایجاد فرهایی در سایز متوسط استفاده میشود. برای حالتدار کردن موها نیز میتوان از سری برسدار استفاده کرد.از ویژگی های این دستگاه می توان به سیستم خاموشی خودکار پس از ۶۰ دقیقه و قابلیت تنظیم دما اشاره کرد.
بهترین فر کننده و حالت دهنده مو مک استایلر
پوشش این دستگاه از سرامیک است.از ویژگی های این دستگاه می توان به خاموشی خودکار پس از۶۰ ثانیه، قابلیت تنظیم دما وگرمایش بسیار سریع اشاره کرد.
فرکننده مو موزر
پوشش این دستگاه از تیتانیوم است.از ویژگی های این دستگاه می توان به خاموشی خودکار پس از۶۰ ثانیه،دارای نمایشگر و سیم گردان اشاره کرد.
بهترین حالت دهنده مو فیلیپس
دمای بالای این دستگاه موجب سریعتر فر شدن موها میشود. این حالتدهنده مو دارای سیستم خاموش شدن خودکار است.از ویژگی های این دستگاه می توان به قابلیت تنظیم دما و پایه تعبیه شده در بدنه این دستگاه که استفاده از این دستگاه را آسان میکند،اشاره کرد.
بهترین فر کننده مو کومکس
این دستگاه دارای کیفیت بالایی است.این دستگاه دارای استوانهای با قطر ۲۵ میلیمتر از جنس سرامیک است و گرما رو به طور یکنواخت در تمامی کفی پخش میکند و مانع سوختن و از دست رفتن رطوبت طبیعی مو میشود.از ویژگی های این دستگاه ،مجهز بودن به سیستم نانو سیلور که ضد باکتری، ویروس و قارچ، سیستم گرمایشی سریع و سیم گردان اشاره کرد.
کلام آخر
هدف تیم سبدت در این مقاله معرفی دستگاه فر کننده مو و انواع آن بوده،امیدواریم که این مطلب برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. برای انتخاب بهترین دستگاه فر کننده مو با توجه به نیازتان اول باید بدانید که چه انتظاراتی از این دستگاه دارید و بعد اقدام به خرید کنید.دستگاهی را انتخاب کنید که از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا کمتر به موهایتان آسیب برساند.