پاوربانک ها، مواقعی که بیرون هستیم و دسترسی به برق نداریم به کار ما می آیند و یا در مواقع قطعی برق ،تنها راه شارژ کردن وسیله های الکتریکی پاور بانک ها می باشند.گاهی اوقات می شود که گوشی های هوشمند روزی ۲ الی ۳ بار نیاز به شارژ دارند، البته بستگی به استفاده از آن دارد. در این مواقع پاور بانک ها کارآمد هستند.
اگر شما هم قصد خرید بهترین پاور بانک را دارید با سوالاتی مانند بهترین پاور بانک چیست؟ کدام پاور بانک خوبه؟پیش از خرید بهترین پاور بانک به چه مواردی باید توجه کنیم ؟ مواجه می شوید.
ما در این مقاله تمام تلاشمان را می کنیم تا راهنمای خرید بهترین پاور بانک را به همراه لیستی از بهترین پاور بانک ها به شما پیشنهاد بدهیم.
اگر می خواهید خریدی با قیمت مناسب داشته باشید، یا تمایل دارید بهترین پاور بانک با کیفیت را سال ها از آن استفاده کنید . هم اکنون این فرصت را از دست ندهید و تا انتها با سبدت همراه باشید. در ضمن روی تعدادی از محصولات پیشنهادی به صورت محدود ،تخفیف هم خورده که با خرید به موقع آن میتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید.
راهنمای خرید بهترین پاور بانک
انواع و مدل های مختلفی از پاور بانک در بازار موجود است که برای انتخاب بهتر، بررسی بیشتری لازم است. در این مقاله مطالب جامعی در مورد پاور بانک ها را برای شما آماده کرده ایم، اگر می خواهید بهترین انتخاب را داشته باشید این مطلب را تا انتها بخوانید.
پاور بانک چیست؟
پاور بانک ها به شارژ همراه نیز معروف هستند. پاور بانک نوعی باتری یدک است که هنگام اتمام شارژ باتری می توانید از آن برای شارژ مجدد استفاده کنید.
انواع پاور بانک
پاور بانک ها انواع مختلفی دارند و عملکرد آن ها مشابه هم می باشند. در ادامه به بررسی انواع پاور بانک می پردازیم.
- پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت:
این دسته از پاوربانکها در ظرفیتهای مختلف و با میزان جریان و ولتاژ متناسب با گوشیهای هوشمند طراحی شده و قدرت شارژ کردن باتری تلفن همراه را دارد.
- پاوربانک مخصوص لپتاپ:
این دسته از پاوربانکها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتریهای لپ تاپ دارد. برای شارژ باتری لپ تاپ براساس مشخصات، نیاز به پاوربانک با ولتاژ ۱۶ تا ۲۰ ولت دارید.
- پاوربانک سولار:
این پاور بانک ،امکان شارژ ازطریق انرژی خورشیدی را دراختیار ما قرار میدهند. پاوربانکهای سولار مناسب افرادی است که دائما به سفر میروند و دسترسی به برق شهری ندارند و تمام نشدن شارژ دستگاه های آن ها را تضمین میکند. این نوع پاوربانکها به دلیل استفاده از انرژیهای تجدید پذیر، جزو محصولات دوستدار محیط زیست محسوب میشوند.
- پاروبانکهای هوشمند:
خروجی ولتاژ و جریان پاوربانکهای هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و باتوجه به نوع دستگاه ،قادر به تأمین شدت جریان مناسب باتری است.
پاور بانک لیتیوم یونی یا پلیمری؟
۱.پاور بانک لیتیوم یونی
این پاور بانک نوعی باتری قابل شارژ هستند که از یک الکترود مثبت و منفی و یک الکترولید تشکیل شده است. اکثر آن ها دارای کنترل کننده ی الکتریکی هستند که جریان تخلیه و قدرت شارژ را کنترل میکند که این امر موجب جلوگیری از انفجار آن می شود. از مزیت بارز این پاور بانک میتوان به چگالی انرژی بالا و عمر طولانی آن ها اشاره کرد.از معایب آن هم میتوان به سنگینی و مستطیلی شکل آن اشاره کرد.
۲.پاور بانک لیتیوم پلیمری:
این نوع باتری جدید تر از لیتیوم یونی است، اما شبیه به هم هستند و تنها تفاوت آن ها در ماده جدا ساز همان ماده ای که یون به وسیله ای بین دو الکترود حرکت میکند،است.از مزیت این باتری میتوان به سطح خود شارژی پایین، سبک وزن بودن و تنوع در شکل ها اشاره کرد. از معایب آن نیز می توان به چگالی انرژی پایین و عمر کوتاه آن اشاره کرد.
نکاتی هنگام خرید پاور بانک
۱.پاور بانک فست شارژ بخرید.
این قابلیت این امکان را به شما می دهد ،بعد از اتمام باتری، سریع آن را شارژ کنید.
۲.به ظرفیت پاور بانک توجه کنید.
ظرفیت اسمی و واقعی پاور بانک ها متفاوت است .مثلاً اگر ظرفیت اسمی پاور بانک ۱۰۰۰۰ است ،ظرفیت واقعی ۵۰۰۰ می باشد. پس اگر به مدت طولانی خارج از منزل هستید بهتر است پاور بانکی را خریداری کنید که بتواند چند بار گوشی شما را شارژ کند.
۳.تعداد شارژ را محاسبه کنید.
هنگام خرید باید محاسبه کنید که این دستگاه چند بار گوشی شما را شارژ میکند.
۴.به استحکام و مقاومت پاور بانک توجه کنید.
بالا و پایین شدن شدت جریان ورودی، گرما، تماس با آب و… اشکالاتی است که امکان دارد در حین استفاده از پاور بانک به وجود بیاید. پس باید از استحکام آن اطمینان حاصل کنید.
۵.توجه به تعداد پورت خروجی
اوایل ،پاور بانک ها یک پورت USB داشتند و شما این امکان را نداشتید که همزمان چند تا از دستگاه های خود را شارژ کنید. ولی امروزه پاور بانک هایی با دو پورت USB تولید و در بازار عرضه میشود و با قابلیت فست شارژ که به راحتی میتوانید دستگاه های خود را شارژ کنید.
۶.باتری پاور بانک
سعی کنید پاور بانکی را خریداری کنید که از باتری های سامسونگ، پاناسونیک و الجی استفاده شده اند. این برند ها بزرگ ترین تولید کننده های باتری های لیتیوم یون در جهان هستند.
۷.ایمنی دستگاه
یکی دیگر از نکات مهم در هنگام خرید پاور بانک ایمنی بودن آن است.
*حفاظت در مقابل اتصال کوتاه :
اتصال کوتاه یعنی میان جریان ورودی و خروجی اتصال بر قرار شود، پاور بانک خودش را شارژ میکند که موجب حرارت بالا و در نتیجه ترکیدن آن می شود.
*حفاظت در برابر ولتاژ بالا:
این برای مواقعی است که ولتاژی بالا تر از دستگاه وارد پاور بانک میشود. در ابن مواقع پاور بانک سریعا جریان شارژ را قطع میکند تا به دستگاه شما آسیبی نرسد.
*حفاظت در مقابل شارژ بیش از حد :
دستگاهی را بخرید که قابلیت overcharge داشته باشد که بعد از اتمام کار، اتصال را قطع کند تا آسیبی به گوشی شما وارد نشود.
* حفاظت در مقابل دمای بالا:
هنگامی که دمای پاور بانک بیش از حد مجاز شود، تمامی جریان ورودی و خروجی قطع شده تا دما به حالت نرمال برسد.
*حفاظت در مقابل ولتاژ خروجی:
زمانی که شارژ پاور بانک در حال اتمام باشد ،با افت ولتاژ روبرو شود در این زمان این ویژگی به کار می آید و جریان را قطع میکند تا به گوشی شما صدمه ای وارد نشود.
نکاتی برای افزایش طول عمر پاور بانک
۱.در دمای بالا و پایین از پاوذ بانک استفاده نکنید.
۲.برای دستگاه تهویه مناسب ایجاد کنید.
۳.از پاور بانک برای دستگاه هایی استفاده کنید که توانایی شارژ آن را داشته باشد.
۴.هنگامی دستگاه را شارژ کنید که حداقل ۲۰ درصد از شارژ باتری آن مانده باشد.
۵.پاور بانک خود را به طور کامل شارژ نکنید.
۶.هنگامی که در حال شارژ است از آن استفاده نکنید.
۷.کابل دستگاه را خم نکنید زیرا موجب افزایش دما میشود .
قیمت پاور بانک موجود در بازار ایران
یکی از فاکتورهای مهمی که در هنگام خرید توجه مشتری را به خود جلب می کند قیمت آن است که به نوع و ویژگی های آن بستگی دارد. پس قبل از خرید این دستگاه اول تصمیم بگیرید که چقدر می خواهید هزینه کنید و بعد اقدام به خرید کنید. در ادامه یک نمونه از ارزانترین و گرانترین پاور بانک را برای شما معرفی کرده ایم.
ارزان ترین پاور بانک موجود در بازار ایران
ارزان ترین پاور بانک موجود شارژر همراه مدل RPL-2 ظرفیت ۲۴۰۰ میلی آمپر ساعت با قیمت ۷۵.۰۰۰ تومان می باشد.
جنس بدنه ی این دستگاه از پلاستیک می باشد. ظرفیت اسمی این دستگاه ۲۴۰۰ است.این محصول دارای نشانگر LED و چراغ قوه می باشد.از مزیت آن می توان به سبک بودن آن اشاره کرد.
گرانترین پاور بانک موجود در بازار ایران
گرانترین پاور بانک موجود شارژر همراه یوبائو مدل EN500S ظرفیت ۱۵۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت با قیمت ۱۹.۸۰۰.۰۰۰ تومان می باشد.
این پاور بانک دارای ظرفیت بالای ۱۵۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت است. . این پاوربانک میتواند منبع تغذیه برای تلوزیون های کوچک، یخچال های سفری، لپتاپ، انواع گوشی موبایل و تبلت، کارواش خودرو، کوادکوپتر و ….. باشد. بدنه این محصول از جنس پلاستیک ABS ساخته شده و در برابر آسیب بسیار مقاوم است.نوع باتری این محصول لیتیوم پلیمری است.
بهترین مارک پاور بانک
پاور بانک ها در انواع و برندهای متفاوتی تولید و در بازار توزیع میشوند. این برندها شامل یوبائو ،شیائومی ،انکر ،سیلیکون پاور ،روموس می باشند.
بهترین شارژر همراه شیائومی
این پاور بانک دارای دوپورت خروجی USB است که بهترین همراه شما در خارج از منزل، محل کار و یا هنگام سفر خواهد بود.با این دستگاه می توانید انواع دیوایس های خود مانند گوشیهای هوشمند، دوربین، تبلت و غیره را در طول روز شارژ کنید.این محصول دارای سیستم محافظت در برابر مشکلاتی مانند نوسانات برق، اتصال کوتاه، تغییرات دما، اضافه جریان در ورودی و خروجی است. جنس بدنه از پلاستیک ABS است و نوع باتری آن لیتیوم-یونی است.
بهترین شارژر همراه انکر
روی بدنهی این محصول دو درگاه خروجی USB تعبیه شده است که جریان خروجی با شدت ۳ آمپر را برای شما فراهم میکند و همچنین روی آن چهار نشانگر LED وجود دارد که هر کدام از آنها ۲۵درصد از وضعیت باتری پاوربانک را نمایش میدهد. جنس بدنه از پلاستیک است و نوع باتری آن لیتیومی است.از نقاط قوت این دستگاه می توان به ظرفیت باتری زیاد ،قابلیت شارژ دو دستگاه به طور همزمان ، قابلیت شارژ تبلت ،قابلیت Power IQ و voltage boost اشاره کرد.
بهترین شارژر همراه سیلیکون پاور
این مدل با ظرفیت اسمی ۲۰۰۰۰ میلیآمپرساعت است و ۲ خروجی مختلف جهت شارژ کردن در اختیار شما قرار میدهد.جنس بدنه آن از پلاستیک ABS است و نوع باتری آن لیتیوم پلیمری است.
بهترین شارژر همراه روموس
این دستگاه دارای ظرفیت ۵۷۰۰۰ میلی آمپر ساعت است. در این محصول از تکنولوژی شارژ سریع Power IQ، PD و کوالکام بهره گرفته شدهاست. روی بدنهی آن یک صفحهنشانگر کوچک LED هم وجود دارد که در آن میتوانید میزان باتری و آمپراژی که دستگاه در حال ارسال آن به دستگاه دیگر است را مشاهده کنید. جنس بدنه ساخته شده از پلاستیک و نوع باتری لیتیوم-یونی است.
بهترین شارژر همراه خورشیدی
این دستگاه انرژی خورشیدی را در باتری خود ذخیره می کند و با کمک آن به راحتی می توانید باتری موبایل، تبلت و آی پد خود را شارژ نمایید. بدنه ی این پاوربانک از لاستیک فشرده شده و سیلیکونی ساخته شده که در برابر ضربه مقاوم می باشد. قسمت های ورودی و خروجی پورت ها با درپوش سیلیکونی پوشانده شده که مانع از ورود آب و گرد و خاک به دستگاه میشود. از نشانگر های LED روی شارژر همراه می توان مقدار شارژ باقیمانده را دید. این محصول دارای ۴ درگاه خروجی میباشد که ۳ درگاه با کابل USB و درگاه چهارم خروجی Micro USB و خروجی پنجم شارژ وایرلس ۵ وات است.
بهترین شارژر همراه آدام المنتس
این دستگاه مناسب برای شارژ انواع گوشی های موبایل، تبلت، دوربین دیجیتال، موزیک پلیر و دیگر دستگاه های از این قبیل است.این محصول دارای بدنه ای از جنس آلومینیومی و نوع باتری آن لیتیوم پلمیری است.این دستگاه ،ایمن و محافظت شده در برابر افزایش اتصال کوتاه، افزایش شارژ، تخلیه شارژ، جریان، ولتاژ، حرارت و ریست شدن است.
سخن پایانی
هدف تیم سبدت در این مقاله معرفی و بررسی پاور بانک بوده، امیدواریم که این مطالب برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. اتواع مختلفی از این محصول در بازار موجود است که شما می توانید بسته به نیازتان آن را تهیه کنید. هنگام خرید حتما به نکاتی که در بالا اشاره شد توجه فرمایید.