سفرهای داخلی

بهترین جاهای دیدنی اصفهان

best-esfahan-attraction

اصفهان یکی از تاریخی ترین شهرهای کشورمان ایران می‌باشد.این شهر زیبا دارای بناهای تاریخی بسیاری است که در این مقاله قصد معرفی این مکان های زیبا را داریم.برای سفر کردن نیاز دارید از جاهای دیدنی آن کسب کنید.پس اگر میخواهید با جاهای دیدنی اصفهان آشنا شوید و در هنگام سفر ،دیدن هیچ کدام را از دست ندهید.پس تا انتها با ما همراه باشید.

۱.میدان نقش جهان اصفهان

میدان-نقش-جهان-اصفهان

میدان نقش جهان را تیموریان در مرکز شهر بنا کردند در ایام حکمرانی شاه عباس اول گسترش پیدا کرد و رفته رفته در طول ایام مختلف به این عظمت و شکوه رسید. این میدان آوای بلند شادی‌ها، جنگ‌ها، رژه‌ی قشون‌ها و حتی تک تک صحنه‌های بازی چوگانی که در طول تاریخ اتفاق افتاده است را به خاطر دارد.

آدرس میدان نقش جهان اصفهان

میدان امام حسین (ع) – خیابان سپاه

ساعات بازدید:‌ شبانه‌ روزی

استراحتی امن و لذت بخش در هتل‌های اصفهان

۲.مسجد شیخ لطف الله اصفهان

مسجد-شیخ-لطف-الله-اصفهان

این مسجد از معروف ‌ترین جاهای دیدنی اصفهان است. تزئینات داخلی، طرح و رنگ کاشی‌ها اوج زیبایی معماری ایرانی -اسلامی را به نمایش می‌گذارد.این مسجد بدون مناره است و در طی ساعات روز رنگ‌های متفاوتی همچون خاکی، صورتی و خاکستری بر تن خود می‌بیند.

آدرس مسجد شیخ لطف الله اصفهان

میدان امام اصفهان

ساعات بازدید:‌۹ صبح تا ۱۲:۳۰ – ۱۴ تا ۱۸

۳.پل خواجو اصفهان

پل-خواجو-اصفهان

پل خواجو در ایام حکومت شاه عباس دوم بنا شد.این بنا با طرحی متقارن به روی رودخانه‌ی زاینده رود ساخته شد. این اثر عملکردهایی مانند سد و تنظیم جریان آب داشته است و در طی تاریخ سالم و استوار مانده است. در قسمت میانی این پل ساختمانی کوچک با تزئیناتی ساده اما در خور خاندان سلطنتی بنا شد تا خانواده‌ی شاه بتوانند از آن استفاده کنند. انعکاس تصویر آسمان و پل در دل رودخانه حس خوبی است که شما را در بر می‌گیرد. به ویژه اگر در زمان غروب خورشید به بازدید  از این مکان بپردازید، می‌توانید یکی از زیباترین مکان‌های دیدنی اصفهان را پیش رویتان ببینید.

آدرس پل خواجو اصفهان

انتهای جنوبی چهارباغ خواجو و در انتهای شرقی خیابان کمال‌الدین اسماعیل اصفهانی

ساعات بازدید:‌ شبانه‌روزی

۴.سی و سه پل اصفهان

سی-و-سه-پل-اصفهان

یکی از مهم ترین جاهای دیدنی اصفهان سی و سه پل میباشد. سی و سه پل با ۳۳ دهانه، ۲۹۵ متر طول و ۱۴ متر عرض، یکی از شگفتی‌های معماری روزگاران بوده است.این پل در زمان حکومت شاه عباس و توسط الله ‌وردی ‌خان ساخته شده است. سی و سه پل در طول تاریخ میزبان بسیاری از جشن‌ها و حوادث مهم بوده. جشن‌هایی مانند: آب پاشان، نوروز و خاج شویان که مردم بسیاری را برای همدلی و شادی گرادگر هم می‌آورد. پلی تاریخی که امروز پایه‌هایش در حال تخریب است و هیبت زایش زاینده رودش را از دست داده اما هنوز زیبا و شگفت‌ انگیز است.

آدرس سی و سه پل اصفهان

در فاصله‌‎ی ۱۸۰۰ متری از پل خواجو

ساعات بازدید:‌ شبانه‌ روزی

۵.کاخ چهل ستون اصفهان

کاخ-چهل-ستون-اصفهان

این کاخ در زمان شاه عباس اول بنا شد و در دوره‌ی شاه عباس دوم تکمیل و افتتاح شد. کاشی‌کاری‌ها، نقاشی و آینه کاری چهل ستون در نوع بی‌نظیر و ستایش برانگیز است. این اثر باشکوه در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شماره ۱۰۸ به ثبت ملی رسید. این کاخ ۲۰ ستون بلند دارد که با خودنمایی در آب حوض پیش‌ رویش این عدد دوبرابر می‌شود.در حال حاضر از این مجموعه‌ی عظیم به‌عنوان موزه استفاده می‌کنند و در آن به نمایش آثار مختلفی پرداخته‌اند، همچون:

۱- مجموعه سفال، اولین نمونه کاشی، ساخت اصفهان

۲- مجموعه آبگینه، فرش، نسخ خطی کوفی قرآن

۳- مجموعه قدیمی ترین آثار سکه ماقبل تاریخ

۴- مجموعه آثار دوران تاریخی و آثار دوران اسلامی

۵- مجموعه آثار دوران صفویه که شامل انواع قباله های ازدواج قرن نهم به بعد تا آخر قاجار می شود.

۶- مجموعه انواع سنگ نوشته ها

۷- مجموعه فرش های قدیمی: قدمت فرش ها در این مجموعه به ۴۰۰ الی ۵۰۰ سال قبل برمی گردد. دو تخته فرش آن در دنیا نظیر ندارد و مزین به آیات الهی هستند.

آدرس کاخ چهل ستون اصفهان

میدان امام حسین، خیابان استانداری

ساعات بازدید:‌ ۹:۳۰ – ۱۵:۴۵

۶.مدرسه چهار باغ اصفهان

مدرسه-چهار-باغ-اصفهان

مدرسه چهارباغ اصفهان ،نام خود را از چهار ایوانش می‌گیرد و یکی از حیرت‌انگیز ترین جاهای دیدنی اصفهان می باشد.این بنا به مدرسه مادر شاه و مدرسه سلطان حسین نیز مشهور می باشد و آخرین بنایی است که در عصر حکومت صفوی ساخته شد. چهار باغ یکی از مدارس ویژه‌ی علوم دینی بوده که با پشتوانه‌ی مالی فراون به تربیت و تحصیلی طلاب اختصاص پیدا کرده بود.

مدرسه چهارباغ پس از شهریور ۱۳۲۰ بازگشایی شد و در ۱۳۲۳ش به جای کتابخانه قدیمی آن کتابخانه‌ای به نام کتابخانه فرهنگ ساخته شد.پس از پیروزی انقلاب، نام مدرسه چهارباغ و کتابخانه آن به «مدرسه علمیه امام جعفرصادق» و «کتابخانه عمومی امام جعفرصادق» تغییر یافت. این مدرسه هم اکنون از مدارس طلبه نشین حوزه علمیه اصفهان است.

آدرس چهار باغ اصفهان

خیابان چهارباغ – مدرسه چهارباغ

ساعات بازدید:‌۹:۰۰ – ۱۷:۰۰

۷.کاخ عالی قاپو اصفهان

کاخ-عالی-قاپو-اصفهان

یکی دیگر از جاهای دیدنی اصفهان که نباید دیدن آن را از دست دهید کاخ عالی قاپو می باشد. این بنا شش طبقه می باشد و درست در مقابل مسجد شیخ لطف‌الله و همزمان با آن بنا شد و زیبایی چشم گیری دارد. کاخ عالی قاپو در روزگار پس از صفوی و جنگ‌ها آسیب فراوان دید اما جلال ناتمامش همچنان خیره کننده است. این اثر در پنج مرحله‌ی مختلف تکمیل شد:

مرحله اول

ساخت بنا تنها به‌عنوان ورودی سایر بناها و مجموعه کاخه‌ای سلطنتی

مرحله دوم

در این مرحله لزوم گسترش بنا و اضافه کردن طبقات فوقانی به دلیل گسترش پایتخت و افزایش جمعیت شهری و با اهمیت جلوه دادن مقر حکومتی احساس شد وبه همین دلیل طبقات سوم و چهارم و نیم طبقه پنجم اضافه شد.

مرحله سوم

تکمیل ساختمان برجی شکل کاخ با اضافه شدن آخرین طبقه (معروف به سالن موسیقی).

مرحله چهارم

درمرحله بعدی با اضافه شدن یک ایوان به سمت میدان نقش جهان جهت افزایش طول کاخ

مرحله پنجم

اضافه شدن ۱۸ ستون به ایوان با فضای ایجاد شده‌ی مرحله قبل به‌علاوه ایجاد پله‌های شاهی و ساخت و تکمیل سیستم آبرسانی بنا جهت انتقال آب به طبقات به خصوص حوض مسی ایوان

از ایوان بلند عالی قاپو به کل مجموعه‌ی میدان نقش جهان چشم بدوزید و این تصویر ابدی را به‌خاطر بسپارید.

آدرس کاخ عالی قاپو اصفهان

میدان نقش جهان

ساعات بازدید:‌ ۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰

۸.موزه کلیسای وانک اصفهان

موزه-کلیسای-وانک-اصفهان

این کلیسا در زمان شاه عباس دوم برای استقرار ارامنه در شهر بنا شد.کلیسای وانک ترکیبی از معماری ارمنی اسلامی است که گنبدی برفراز آن خود نمایی می‌کند.در سراسر کلیسا پر از زیبایی‌ها ست از معماری بنا گرفته تا ریزترین تزئینات آن. این کلیسا در حال حاضر نیز فعال است و مرکزی است برای عبادت و انجام اعمال مذهبی و همچنین در کنار خود موزه‌ای با شکوه دارد. در موزه کلیسای وانک اصفهان آثار بسیار با ارزشی نگهداری می‌شود که هر کدام راوی تاریخی طولانی است.

آدرس موزه کلیسای وانک

محله جلفا – کوچه کلیسا وانک

ساعات بازدید:‌ ۸:۳۰ – ۱۷:۳۰

۹.کاخ هشت بهشت اصفهان

کاخ-هشت-بهشت-اصفهان-اصفهان

این بنای گسترده با دستور شاه اسماعیل بنا شداین اثر یکی از آثار خاص صفوی محسوب می‌شود. در میانه‌ی باغ کوشکی زیبا و اشرافی بنا شد تا چشم‌اندازی رویایی مقابلش قرار بگیرد. عمارت هشت بهشت در تاریخ ۲۲آذر ۱۳۱۳ در فهرست آثارملی ایران به ثبت رسیده است.

آدرس کاخ هشت بهشت اصفهان

خیابان چهارباغ اصفهانی

ساعات بازدید:‌ ۹:۰۰ تا ۱۷:۳۰

۱۰.منارجنبان اصفهان

منارجنبان-اصفهان

این بنا شکلی ساده دارد و  نکته قابل توجه دربارهٔ این بنای تاریخی این است که با حرکت دادن یک مناره ، مناره دیگر نیز به حرکت و جنب و جوش می‌آید. هر یک از این دو مناره دارای پهنای نه متری و بلندای هفده متری هستند و بر بلندای آن‌ها کاشی‌های کوچک آب فیروزه‌‎ای و لاجوردی قرار گرفته‌اند .این اثر که در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد محل دفن عارفی به نام «عمو عبدالله کارلادانی» است. بی شک میتوان گفت منارجنبان اصفهان را می‌توان در لیست عجایب جاهای دیدنی اصفهان قرار داد.منارجنبان در کیلومتر ۶ جاده اصفهان به نجف آباد قرار گرفته است.

آدرس منارجنبان اصفهان

بلوار آتشگاه – محله کارلادان

ساعات بازدید:‌ ۹:‌۰۰ – ۱۶:۳۰

۱۱. منار چهل دختران اصفهان

منار-چهل-دختران-اصفهان

این مناره دارای ارتفاع ۴۰ متری است که توجه هر مسافر و رهگذری را به خود جلب می‌کند. این پنجمین مناره قدیمی کتیبه ‌دار در ایران است و متعلق به سده‌ی ششم ه.ق می‌ باشد. اصلی‌ترین ویژگی‌ که مناره چهل دختران اصفهان را از دیگر مناره‌های شناخته شده در این شهر جدا می‌کند، پنجره‌ی بزرگی است که روی این مناره کار شده و جهت آن رو به قبله است.نکته ی جالب آن این است که فرضیه هایی برای نام آن وجود دارد.یکی اینکه شاید زمانی مشخص در کنار این منار ساختمانی وجود داشته که منحصراً مربوط به زنان بوده و امروز دیگر وجود ندارد. به همین دلیل این منار نام خود را از آن وام گرفته است و داستان جالب دیگری که در مورد این منار گفته می‌شود مربوط به بخت‌گشایی دختران جوان است. اهالی قدیمی اصفهان اعتقاد داشتند که این منار، بخت‌گشای دختران دم‌بخت است. اگر نذر خود را پای این منار ادا کنند و گردو و کشمش به عابران در حال گذر، نذری بدهند، بخت‌ آنها باز می‌شود.

آدرس منار چهل دختران اصفهان

میدان قدس – خیابان سروش

ساعات بازدید:‌ شبانه‌روزی

۱۲.مسجد جامع عتیق اصفهان

مسجد-جامع-عتیق-اصفهان

مسجد جامع عتیق با نام‌های مسجد جامع اصفهان و مسجد جمعه هم شناخته می‌شود.مسجد جامع عتیق اصفهان قدیمی‌ترین بنای تاریخی موجود در اصفهان است. تاریخ ساخت این مسجد چهار ایوانی را متعلق به دوران سلجوقیان می‌دانند . ویژگی اصلی این مسجد داشتن ورودی‌های متعدد است. هرکدام از این ورودی‌ها می‌توانند فضای متعدد مسجد را به‌بخش‌هایی از بافت داخل وصل کنند.ورودی‌ها هم در یک زمان مشخص و ثابت ساخته نشده‌اند و هر یک اثری باقی‌مانده از اعصار مختلف است. بخش‌های مختلفی از این مسجد وجود دارد که به خاطر زیبایی و ویژگی‌های خاص تاریخی و ساخت آن، محبوب و معروف شده است. یکی از این بخش‌ها محراب الجایتو است که به دستور سلطان محمد خدابنده ساخته شده وگچبری‌های آن محصورکننده است.مدرسه‌ی مظفریه هم در این مسجد قرار دارد.

آدرس مسجد جامع عتیق اصفهان

خیابان مجلسی

ساعت بازدید: ۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰

۱۳.خانه مشیر الملک اصفهان

خانه-مشیر-الملک-اصفهان

این خانه متعلق به خاندان مشیرانصاری از مستوفیان و منشیان دربار صفویه است و در ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد. تزئینات داخلی این خانه به زیبایی و شکوه یک اثر اشرافی است که گردشگران را غرق لذت می‌کند.حیات دلباز، حوض آبی، باغچه‌ها از دیگر زیبایی‌های چشمگیر بنا است. پنجره‌های ارسی که با شیشه‌های رنگارنگ تزئین شده‌اند در ساعات پرنور روز رنگارنگ‌ترین جلوه را به خانه می‌بخشد.

آدرس خانه مشیر الملک اصفهان

خیابان هاتف – خیابان مشیر – ابتدای کوچه هارونیه

ساعات بازدید:‌ ۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰

۱۴.آرامگاه بابا قاسم اصفهان

آرامگاه-بابا-قاسم-اصفهان

آرامگاه باباقاسم در محله شهشهان اصفهان، علاوه بر فضای معنوی و دلنشین، یکی از زیباترین نمادهای معماری دوران ایلخانی در اصفهان است. بنایی با ارتفاعی بسیار بلند که گنبدی ۸ ترک دارد. هر دو ترک این گنبد با خط بنایی و کاشی معرق لاجوردی بر زمینه آجری به اسماء الهی مزین شده است. کتیبه‌های تاریخی زیادی هم با مضامین مختلف در این بنا به زیبایی خودنمایی می‌کند. بابا قاسم از عرفای بزرگ اصفهان در قرن هشتم بوده است که به دلیل احترام زیاد، مردم آن دوره او را با لقب بابا خطاب می‌کردند. بابا قاسم، سال‌ها در میان مردم اصفهان می‌زیست و در مدرسه‌ای در محله طوقچی که به نام او ساخته بودند تدریس می‌کرد. تا اینکه پس از وفات او را در نزدیکی همان مدرسه به خاک سپردند و یکی از شاگردانش، به نام سلیمان ابی الحسن طالوت دامغانی، برایش مقبره‌ای زیبا ساخت.

آدرس آرامگاه بابا قاسم اصفهان

چهارراه ابن‌سینا – خیابان علامه مجلسی – کوچه باباقاسم

ساعات بازدید: نامشخص‌

۱۵.کوه صفه اصفهان

کوه-صفه-اصفهان

کوه بلند صفه در نزدیکی شهر اصفهان قرار  دارد. این منطقه بکر و زیبا با انواع امکانات درجه یک روزی شاد را تجربه خواهید کرد. کوه صفه، در انتهای بلوار شهدای صفه اصفهان است و علاوه بر امکانات تفریحی و ورزشی، در آن می‌توانید از آرامگاه شهدای گمنام هم زیارت کنید.قله کوه صفه را بام اصفهان می‌دانند و می توانید منظره‌ای زیبا از اصفهان را ببینید. در این منطقه پارک وحشی هم با انواع حیوانات زیبا و دیدنی وجود دارد. دیدن از چشمه‌ها و غارهای کوه هم لذتی فوق‌العاده خواهد داشت. دیدن شاهدژ هم یکی دیگر از مهم‌ترین و جذاب‌ترین بخش‌های بازدیدتان از این کوه خواهد بود. اگر هم اهل پیاده‌روی، کوهنوردی و صخره‌نوردی هستید بهترین گزینه در اصفهان، رفتن به کوه صفه است. یک شهربازی هیجان‌انگیز برای کودکان و بزرگسالان، زیپ‌لاین و پل معلق، دو خط تله ‌کابین با منظره‌ای دیدنی، سالن بولینگ، سینما ۵ بعدی و رستوران‌های خوب، کوه صفه را به یکی از پرنشاط‌ترین جاهای دیدنی اصفهان تبدیل می‌کند.

آدرس کوه صفه اصفهان

بزرگراه شهدای صفه – مجتمع تفریحی کوه صفه

ساعات بازدید:‌ شبانه ‌روزی

۱۶.ورزنه اصفهان

ورزنه-اصفهان

ورزنه به شهر فرشته‌های سفیدپوش معروف است چرا که بانوان این شهر همگی چادری یک دست سفید به سر می‌کنند.این شهر دارای بافت قدیمی و آثار تاریخی پرشمارمی باشد. قلعه باشکوه قورتان متعلق به دوره دیلمیان، منزل بسیار زیبای میرمیران متعلق به دوره صفویه، پل تاریخی ورزنه که آخرین پل بر روی زاینده‌رود است و مسجد جامع این شهر متعلق به دوران تیموریان و سلجوقیان همه از دیدنی‌های تاریخی این شهر محسوب می‌شود.جالب است بدانید که این شهر به بناهای تاریخی محدود نمیشود و شما می توانید در آن جا با امکانات درجه یک لذت کویرگردی را تجربه کنید.در سایت واحه‌ای این منطقه می‌توانید تجربه لذت‌بخش پرواز با پاراگلایدر، موتور چهارچرخ، آفرود با ماشین‌های دو دیفرانسیل، اسکی روی شن، زیپ‌لاین و… را داشته باشید. در پارک ساحلی ورزنه هم امکان استفاده از تفریحات گوناگون نظیر قایق‌های پدالی موجود است. رستوران‌هایی با غذاهای ایرانی خوشمزه و اقامتگاه‌های بوم‌گردی از دیگر امکانات این منطقه است.

آدرس ورزنه اصفهان

۱۱۷ کیلومتری شرق اصفهان

ساعات بازدید:  شبانه‌روزی

۱۷. خانه ملاباشی اصفهان

خانه-ملاباشی-اصفهان

در زمان سلطنت ‌ظل‌السطان در اصفهان، خسارت‌ها و آسیب‌های زیادی به طبیعت ایران توسط او زده شد. ظل‌‌السلطان پسر ارشد ناصرالدین‌شاه بود که به‌خاطر به‌دنیا آمدن از مادری غیرقاجاری، هیچ‌وقت نتوانست ولیعهد شاه باشد و پس از او به پادشاهی برسد. همین دلیلی بود برای کینه‌ توزی‌های ظل‌السلطان. تمام تلاشش را کرد تا آسیب‌های زیادی را برای نشان‌ دادن قدرت خود بزند. به همین دلیل او را به نام ظل‌السلطان که به معنی پادشاه تاریکی است می‌شناسند.ظل‌السطان تمام آثار صفوی را نابود کرد یا بیشترین خسارت و آسیب را به ‌آنها زد. همچنین حیوانات بومی زیادی مثل مارال و ببرخزری را در ناحیه‌ی میانکاله زندگی می‌کردند به‌طور کلی از بین برد. همسر ظل‌السطان که زنی مومن و خداشناس بود برای اعتراض به این رفتارها، از دربار ظل‌السطان قهر کرد و در خانه‌‌ی آقا نجفی آخوند مستقر شد. ظل‌السطان برای مجازات و تنبیه همسر خود به پسرانش وعده داد هرکس  که مادر خود را بکشد صاحب نیمی از املاک من خواهد بود.همین باعث شد تا هرج‌ومرجی غیرقابل کنترل در اصفهان به وجود آید.

این شروع ماجرای مهاجرت ملاباشی به اصفهان و اقامت آن در خانه‌ی ملاباشی که امروز به نام خانه‌ی معتمدی هم شناخته می‌شود، شد.در ابتدای اقامت ملاباشی، این خانه تنها دو پنج‌دری و یک بخش زمستان نشین داشت که از دوره‌ی زندیه باقی‌مانده بود. با آمدن ملاباشی وضع بسیار تغییر کرد و او قسمت‎‌های دیگری هم به این خانه اضافه کرد.خانه‌ی ملاباشی امروز بخش شاه ‌نشین و اتاق نُه‌دری هم دارد که از مهم‌ترین و جذاب‌ترین اتاق‌های این عمارت‌اند.خانه به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود. بخش خدماتی و بخش زندگی. بخشی که برای زندگی صاحبان این خانه درنظر گرفته شده‌ بود بسیار گرم، پرانرژی و رنگارنگ است و با نورگیری‌ و طراحی منحصر‌به‌فردی ساخته شده. بخش‌ خدماتی این برخلاف بخش زندگی، فضایی ساده‌تر، بسته و جدی دارد.

آدرس خانه ملاباشی اصفهان

خیابان هشت‌بهشت غربی – خیابان ملک – کوچه ملاباشی – خانه اول سمت راست

ساعات بازدید: ۹:۰۰ – ۲۰:۰۰

۱۸.موزه هنرهای تزئینی اصفهان

موزه-هنرهای-تزئینی-اصفهان

موزه هنرهای تزیینی یا عمارت رکیب‌خانه در مرکز شهر اصفهان، در نزدیکی عالی‌قاپو و کاخ چهلستون قرار دارد. این عمارت زیبا و باشکوه در زمان شاه عباس، به عنوان یکی از بناهای دولت‌خانه صفوی، برای نگهداری از وسایل سوارکاری و اصطبل دولتی تاسیس شد. در این موزه اشیایی نفیس از سراسر ایران جمع آوری شده است.بخش‌های مختلف موزه شامل بخش کتابت و خطاطی، آثار لاکی و روغنی، نگارگری، آثار چوبی، دستبافته‌ها و آبگینه‌ها، آثار فلزی و سفال و چینی می‌شود.

آدرس موزه هنرهای تزئینی اصفهان

خیابان استانداری – روبه‌روی دانشگاه پردیس اصفهان

ساعات بازدید: ۹:۰۰ – ۱۳:۳۰

۱۴:۳۰ – ۱۹:۰۰

۱۹.آتشگاه اصفهان

آتشگاه-اصفهان

این آتشگاه، در هشت کیلومتری غربی این شهرقرار دارد و برخی قدمت مصالح آن را حتی به ۷۰۰۰ سال پیش نسبت می‌دهند. بنای اصلی این آتشگاه که بر روی کوهی به همین نام قرار دارد، به دوران ساسانی باز می‌گردد. یکی از مهم‌ترین آتشکده‌های ایران در دوران پیش از اسلام این آتشگاه است. آتشگاه ساسانیان در سال ۱۳۳۰ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

آدرس آتشگاه  اصفهان

۸ کیلومتری غرب اصفهان

۲۰.بازار قیصریه اصفهان

بازار-قیصریه-اصفهان

یکی از زیباترین جاهای دیدنی اصفهان در شمال میدان نقش جهان، در دل بافت تاریخی این شهر، بازار قیصریه است. یکی از مهم‌ترین بازارهای تاریخی ایران نیز محسوب می‌شود. این اثر ملی در سال ۱۳۱۷ به ثبت رسیده است. این بازار که در دوره صفویه ساخته شده است و محله جدید اصفهان را به اصفهان عصر سلجوقی وصل می‌کند. جالب است بدانید برخی از دکان‌های این بازار ۴۰۰ سال است که یک نوع کالا عرضه می‌کنند.سردر قیصریه در ورودی بازار، مدارس و مساجد متعدد، کاروان‌سرای شاه عباسی و سراها و تیمچه‌هایی که هر کدام به شغلی اختصاص دارد، همه از بخش‌های دیدنی بازار قیصریه است. در بازار قیصریه می‌توانید بهترین سوغات و صنایع دستی اصفهان را تهیه کنید.

آدرس بازار قیصریه اصفهان

خیابان حکیم

ساعات بازدید:‌ ۸:۰۰ تا ۲۲:۰۰

سخن پایانی

هدف تیم سبدت در این مقاله معرفی جاهای دیدنی اصفهان بوده،امیدواریم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد.اصفهان دارای جاهای دیدنی زیادی است آن‌قدر که ممکن است بعضی نقطه‌های مهم توریستی‌اش از چشم پنهان بماند و همان‌طور که دیدید، جاهای دیدنی اصفهان کم نیست و گنجاندن آن در یک مقاله امکان پذیر نیست.شما هم می توانید تجربه شخصیتان را با ما به اشتراک بگذارید.از همراهی شما سپاسگذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *