تهویه، سرمایش و گرمایش

بررسی انواع شومینه +۶ مدل بهترین شومینه برقی، گازی و چوبی

بهترین مارک شومینه

شومینه یکی از سیستم های گرمایشی از گذشته تا کنون بوده که در گذشته از آن برای طبخ غذا نیزاستفاده می‌کردند. بدون شک می توان گفت  شومینه یکی از زیباترین و بی نظیرترین وسیله برای دکوراسیون منزل است.

اگر شما قصد خرید بهترین  شومینه را دارید با سوالاتی مانند بهترین شومینه چیست؟ کدام مارک شومینه خوبه؟پیش از خرید بهترین شومینه به چه مواردی باید توجه کنیم ؟ مواجه می شوید.

ما در این مقاله تمام تلاشمان را می کنیم تا راهنمای خرید بهترین شومینه را به همراه لیستی از بهترین شومینه ها به شما پیشنهاد بدهیم.

اگر می خواهید خریدی با قیمت مناسب داشته باشید، یا تمایل دارید بهترین شومینه با کیفیت را سال ها از ان استفاده کنید . هم اکنون این فرصت را از دست ندهید و تا انتها با سبدت همراه باشید. در ضمن روی تعدادی از محصولات پیشنهادی به صورت محدود ،تخفیف هم خورده که با خرید به موقع آن میتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

 راهنمای خرید شومینه

آیا برای خرید شومینه بین برندهای مختلف دچار مشکل شده اید؟

آیا قصد خرید شومینه را دارید ولی دانش کافی برای  بهترین انتخاب را ندارید؟ در این مقاله هدف ما بررسی شومینه است، پس اگر می خواهید انتخاب ایده آلی داشته باشید تا انتها با ما همراه باشید.

حتما این مقاله را بخوانید : بهترین تشک طبی

 تعریف شومینه

همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم شومینه یکی از زیباترین وسایل برای دکوراسیون منزل است که علاوه بر زیبایی با کمک آن میتوانید گرمای دلپذیر را مهمان خانه هایتان کنید.

این مقاله را حتما بخوانید. بهترین مارک بخاری برقی

  • انواع شومینه از نظر سبک و جنس

  1. شومینه های کلاسیک:

این شومینه ها از قدیم تا به امروز از محبوبیت بالایی برخوردار است. از این شومینه ها می توان برای دکوراسیون منزل کمک گرفت.شومینه کلاسیک به طور معمول از سنگ یا آجر ساخته می‌شود. شومینه کلاسیک می‌تواند گازسوز و یا برقی باشد.

  1. شومینه های مدرن:

این شومینه ها نیز از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.این شومینه ها با استفاده از مواد و مصالح مدرنی مانند سنگ مرمر و شیشه ساخته می‌شوند.

۳.شومینه های ال سی دی:

این نوع شومینه ها مناسب منازلی  است که متراژ کمی دارند. این شومینه ها را می توانید در هر جای خانه که بخواهید بگذارید  و از آن استفاده کنید شومینه های ال سی دی در دو نوع برقی و گازی تولید و در بازار عرضه می‌شوند.

۴.شومینه های سنگی:

این نوع شومینه طرفدارای خاص خودش را دارد. برای تولید کردن گرما در این شومینه از ذغال و چوب استفاده می شود. البته این نکته نیز قابل ذکر است در خانه های مدرن این شومینه ها فقط جنبه تزیینی دارند.

۵.شومینه چدنی:

این شومینه از جنس چدن است که برای منازل مدرن و کلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد. در این شومینه ها برای تولید گرما از گاز و یا هیزم استفاده میشود. میزان هدر رفتن حرارت توسط این شومینه ها برخلاف شومینه های برقی و الکلی، بسیار بالاست.

انواع شومینه

۱-شومینه چوبی(هیزمی) :

یکی از قدمی ترین نوع شومینه بوده که با سوزاندن چوب تولید گرما میکند. این نوع شومینه منظره ی زیبایی را ایجاد میکند ولی در مقابل معایبی نیز دارد برای مثال :جمع کردن خاکستر بعد از سوزاندن چوب ها است که یک کار زمان بر و مشکلی است.

۲- شومینه گازی:

شومینه های گازی را می توان در دسته  شومینه های مدرن جا داد. این شومینه ها همانطور که از اسمش پیداست برای تولید گرما از گاز استفاده می‌کنند. این شومینه ها گرمای بیشتری نسبت به شومینه های چوبی دارند و همچنین مقرون به صرفه تر نیز هستند.

۳-شومینه برقی:

این شومینه ها نیز در دسته شومینه های مدرن قرار دارند. این وسیله با انرژی الکتریکی کار می کند. این شومینه ها هیچگونه آلایندگی از خود تولید نمی کنند،پس اگر می خواهید فضای خانه شما تمیز و فاقد آلودگی باشد شومینه های برقی گزینه مناسبی برای منزل شماست. شومینه های برقی زیبایی خاصی دارد و به دکوراسیون منزل شما جلوه خاصی می دهد. البته قابل ذکر است که این نوع شومینه نسبت به شومینه های دیگر گرمای کمتری دارد.

۴- شومینه های الکلی:

همانطور که از اسمش پیداست این شومینه از الکل به عنوان سوخت استفاده می‌کند.الکل بعد از سوختن از خود دوده تولید نمیکند، پس این شومینه ها بدون دودکش نیز قابل استفاده است. همچنین خیلی راحت می توانید آنرا تمیز کنید.

۵-شومینه ژل‌سوز:

شومینه‌های ژل سوز از سوخت ژل برای ایجاد حرارت استفاده می‌کنند و در نتیجه گرمای زیادی ندارند. اما نصب آن‌ها بسیار راحت است و همچنین نیازی به دودکش یا سیم برق ندارند.

  • سبک های مختلف طراحی شومینه

طراحی های بسیار زیبا و مختلفی برا شومینه وجود دارد از نظیر:

  • شومینه معلق:

این طراحی یکی از محبوب ترین طرح شومینه می‌باشد.طرح این شومینه به این صورت است که از سقف آویزان میشود و به خاطر طرح دایره آن قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه را دارد.

  • شومینه ایستاده و یا مستقل:

این شومینه ها می‌توانند سوخت گازی ،برقی  و یا هیزومی داشته باشند. شومینه های مستقل از نظر ظاهری شبیه شومینه های کلاسیک می باشد ولی برای استفاده از آن حتما نیاز به دیوار نیست و خیلی راحت می توان در هر جای خانه از آن استفاده کرد.

  • شومینه های دوطرفه سوخت:

این شومینه ها هم به صورت گازی و هم به صورت هیزم است. از این شومینه ها می‌توانید در دو فضا که دیوار مشترک دارند استفاده کنید.

  • شومینه های دیواری:

این شومینه ها گزینه مناسبی برای خانه هایی با ابعاد کوچک است هرچند فضا کوچک باشند شما براحتی میتوانید این شومینه ها را بر روی دیوار نصب کنید.یکی از مزیت های این شومینه این است که فضای کمی را اشغال می کند.

  • شومینه سنتی:

این شومینه ها با  استفاده از سنگ و آجر ساخته می‌شود و معمولاً دارای کوره ای از جنس فولاد است.برای تهویه آن نیز از دودکش استفاده می شود.

  • شومینه رومیزی:

این شومینه ها کوچکترین شومینه موجود در بازار هستند و به خاطر کوچک بودن آن قابل حمل هستند و می توان آنها را بر روی سطوح قرار داد. برای مثال:می توان مانند یک گلدان بر روی سطح میز بگذارید.

  • شومینه توکار:

این نوع شومینه ها مدرن بوده و میتوانید آن را داخل شومینه های سنتی قرار دهید و آن را از یک وسیله پر زحمت به یک وسیله بهینه تبدیل کنید.

  • شومینه شیشه ای:

این شومینه در طرح های زیبایی تولید و در بازار ارائه میشود، این شومینه را می‌توان در دسته شومینه های مدرن قرار داد که دارای یک محفظه  شیشه‌ای است که شعله‌ و هر آنچه در فضای داخل شومینه قرار دارد، در یک محیط بسته محفوظ است و به همین دلیل خطر آتش‌سوزی ندارند. جنس این شیشه ها از سکوریت و نشکن است.

  • شومینه خطی:

یکی از نمونه های شومینه های مدرن است که برای دکوراسیون مدرن و مینیمال مناسب می باشد. این شومینه‌ها جای کمی می‌گیرند و بنابراین، برای نصب زیر تلویزیون دیواری مناسب خواهند بود.

  • شومینه بخاری شکل:

این شومینه ها طرحی به شکل بخاری دارند و تنها تفاوت آن ها این است که به جای سوخت گاز با چوب و الکل میسوزد و همچنین دارای محفظه شیشه‌ای است.

قیمت شومینه های موجود در بازار ایران

یکی از فاکتورهای مهم در هنگام خرید که توجه مشتری را به خود جلب می‌کند قیمت آن است که به نوع ویژگی های آن بستگی دارد. در ادامه یک نمونه از ارزانترین و گرانترین شومینه های موجود در بازار را به شما معرفی کرده ایم.

ارزان ترین شومینه موجود در بازار، شومینه برقی آراسته مدلEFPA2000W با قیمت۱.۲۸۰.۰۰۰ تومان می ‌باشد و گرانترین شومینه موجود شومینه گازی مدل WF261 با قیمت ۹.۹۰۰.۰۰۰ تومان در بازار ارائه می شوند.

بهترین شومینه برقی آراسته

این شومینه قابلیت نصب بر روی زمین و روی میز را دارد. از ویژگی های این شومینه  می توان به قابلیت تنظیم دما، تنظیمات حرارت و همچنین دارابودن ترموستات ایمنی اشاره کرد. حداکثر توان گرمایشی۲۰۰۰ وات می باشد.

شومینه برقی آراسته مدل EFPA2000W

شومینه برقی آراسته مدل EFPA2000W

۱,۳۷۰,۰۰۰ تومان
  • تنظیمات حرارتی: دارد
  • ریموت کنترل: ندارد
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین شومینه گازی مدل WF261

این شومینه از جنس سنگ مصنوعی است و نوع سوخت آن از گاز شهری و گاز کپسول است. رده انرژی این شومینه E می باشد. از ویژگی های این شومینه می توان به دارا بودن کاور مخصوص ضد آب اشاره کرد.

شومینه گازی مدل WF261

شومینه گازی مدل WF261

  • نوع سوخت: گاز شهری، گاز کپسول
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین شومینه هیزمی مدل WF160

این شومینه از جنس فلز و سرامیک می باشد. نوع سوخت آن ازهیزم است. رده انرژی این شومینه ‌E است.از ویژگی های این شومینه می توان به دارا بودن دستگیره جابجایی هیزوم و کاور مخصوص ضد آب اشاره کرد.

شومینه هیزمی مدل WF160

شومینه هیزمی مدل WF160

  • نوع سوخت: هیزم
  • رده مصرف انرژی: E
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین شومینه هیزمی مدل WF163

این شومینه از جنس فلز می باشد. نوع سوخت آن ازهیزم است. رده انرژی این شومینه ‌E است.از ویژگی های این شومینه می توان به دارا بودن دستگیره جابجایی هیزوم و کاور مخصوص ضد آب اشاره کرد.

شومینه هیزمی مدل WF163

شومینه هیزمی مدل WF163

  • نوع سوخت: هیزم
  • رده مصرف انرژی: E
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین شومینه گازی مدل WF260

جنسی این شومینه  از سنگ مصنوعی با طرح آجر است.نوع سوخت آن از گاز شهری و یا کپسول می باشد. رده انرژی این شومینه E است. از ویژگی های این شومینه می توان به دارا بودن کاور مخصوص ضد آب اشاره کرد.

شومینه گازی مدل  WF260

شومینه گازی مدل WF260

  • نوع سوخت: گاز شهری، گاز کپسول
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین شومینه برقی بیستون مدل  HB.W153 – L4 

این شومینه قابلیت نصب بر روی دیوار , زمین و رو میزی را دارد. حداکثر توان گرمایشی این شومینه ۲۰۰۰ وات می باشد. از ویژگی های  این شومینه می توان به قابلیت تنظیم دما ،مجهز به سیستم قطع خودکار و دارا بودن ریموت کنترل اشاره کرد.

شومینه برقی بیستون مدل  HB.W153 - L4

شومینه برقی بیستون مدل  HB.W153 - L4

  • قابلیت‌ها: تنظیم دما
  • قابلیت نصب: دیوار ، زمین ، رو میزی
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

سخن پایانی

هدف تیم سبدت در این مقاله معرفی شومینه ها و انواع آن بوده ،امیدواریم این مطالب برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. انتخاب بهترین گزینه این امکان را به شما می دهد که سالیان سال از شومینه  در منزل تان استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *