سفرهای داخلی

بهترین راهنمای سفر به سی سخت

BEST-GUIDE-TO-TRAVEL-SISAKHT

سی‌سخت در شهرستان دنا استان کهگیلویه و بویراحمد و در غرب ایران قرار دارد. ما برخی از جاذبه‌های گردشگری این شهر را در بهترین جا‌های دیدنی سی سخت برای شما به اشتراک گذاشته‌ایم. در این مقاله نیز قصد داریم تا اطلاعاتی را در مورد آن برای شما به اشتراک بگذاریم.

آب و هوای سی سخت و بهترین زمان سفر به آن

آب-و-هوای-سی-سخت-و-بهترین-زمان-سفر-به-آن

به طور کلی این استان به ۲ منطقه سردسیر و گرمسیر تقسیم می‌شود و شهر کوهستانی سی سخت جزء مناطق سردسیر آن به شمار می‌رود. پس بهتر این زمان برای سفر به آن بهار و تابستان است.

مسیرهای دسترسی

مسیر‌های-دسترسی

مسیر زمینی

شما می‌توانید به وسیله‌ی ماشین شخصی خود به این شهر بروید. شایان به ذکر است که دو مسیر مهم برای دسترسی به این شهر وجود دارد، یکی جاده یاسوج سی سخت و دیگری جاده اصفهان سی سخت یا جاده ۵۵ است. جاده ۷۸ هم این شهر را به سورمق در استان فارس و سپس شهر یزد می‌رساند.

مسیر هوایی

یکی دیگر از راه‌ها برای سفر به سی سخت، هواپیما است. نزدیک‌ترین فرودگاه‌ها به سی سخت، فرودگاه یاسوج و فرودگاه گچساران هستند.

اقامت در سی سخت

اقامت-در-سی-سخت

اقامت در هر شهری حرف اول را می‌زند. سی سخت نیز دارای هتل و اقامتگاه‌های بوم گردی است که شما می‌توانید بر اساس نیازتان یکی را انتخاب کنید. در این راهنمای سفر به سی سخت قصد داریم تا برخی از هتل‌های سی سخت را برای شما به اشتراک بگذاریم.

هتل سوییت دنا سی سخت

یکی از گزینه‌های اقامت در سی سخت هتل سوئیت سیمرغ دنا است که از خدمات آن می‌توان به تور گردشگری عشایر، تور کوه‌نوردی، تور گردشگری روستایی و صحرایی، بازدید از پارک ملی دنا و. . اشاره کرد.

آدرس هتل سوییت دنا سی سخت

سی سخت، بلوار شهید بهشتی

اقامتگاه بومگردی رئیس سی سخت

اقامتگاه بوم‌گردی رئیس از بازسازی یک خانه قدیمی ساخته شده است و در میان جنگل‌های سرسبز بلوط قرار دارد. این اقامتگاه ۶ واحد با ظرفیت ۴ تا ۱۰ نفر دارد. از امکانات این اقامتگاه می‌توان به آلاچیق، حوض میان حیاط، آشپزخانه همگانی، سیاه‌چادر ترکی و غرفه صنایع‌دستی اشاره کرد.

آدرس اقامتگاه بومگردی رئیس سی سخت

استان کهگیلویه و بویراحمد، سی سخت، فلکه الله، خیابان مطهری، مطهری۱۰

سوغات سی سخت

سوغات-سی-سخت

سوغات این استان زبانزد مردم کشورمان است. از سوغات خوشمزه‌ی این استان می‌توان به عسل، گردو، انگور اشاره کرد که مهم‌ترین انواع انگور‌های این استان شامل یاقوتی، عسگری، سیاه، ریش‌بابا، رجبی و رطبی می‌باشد که در مردادماه برداشت می‌شوند.

از گیاهان محلی این استان می‌توان به پونه، خاری، باریجه، آویشن دنایی، کاسنی، شیرین‌بیان، گل‌گاوزبان، بابا آدم، بومادران، شکر تیغال، ختمی، افدرا، دم‌اسب و… اشاره کرد که می‌توانید به عنوان سوغات همراه خود بیاورید.

علاوه بر این، قالی، قالیچه، جاجیم، گلیم، سفره دست‌باف، آیینه‌دان، جا قرآنی، نمکدان، نمدمالی، سجاده و گبه از جمله صنایع‌دستی سی سخت هستند که به عنوان سوغات این شهر یاد می‌شوند.

غذاهای سی سخت

غذا‌های-سی-سخت

استان کهگیلویه و بویراحمد دارای غذا‌های محلی می‌باشد که امتحان کردن آن‌ها خالی از لطف نیست. از غذا‌های محلی این شهر می‌توان به گونه، آش دنگو، شله ماسی یا شله دووی، شله ماشکی یا شله ماشی، کله جوشک یا کلک سوز و … اشاره کرد.

و در نهایت

هدف تیم سبدت در این مقاله راهنمای سفر به سی سخت بوده، امیدواریم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد. از اینکه تا انتها با ما همراه بودید متشکریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *