آلات موسیقی

بهترین مارک کیبورد +۸ مدل کیبورد

best-keyboard

کیبورد یا ارگ یکی از آلات موسیقی است که در دنیای ساز و موسیقی بسیار محبوب می باشد و بسیاری از نوازندگان برای ساخت آهنگ و موسیقی از این ساز استفاده می‌کنند. اگر به هنر علاقه دارید یادگیری این ساز می تواند بهترین سرگرمی برای شما باشد. ساز کیبورد در حقیقت به شما کمک می کند تا با تمرین به یک نوازنده ی حرفه ای پیانو تبدیل شوید.

اگر شما هم قصد خرید بهترین کیبورد را دارید با سوالاتی مانند بهترین کیبورد چیست؟ کدام کیبورد خوبه ؟پیش از خرید بهترین کیبورد به چه مواردی  باید توجه کنیم ؟ مواجه می شوید.

ما در این مقاله تمام تلاشمان را می کنیم تا راهنمای خرید بهترین  کیبورد را  به همراه لیستی از بهترین کیبوردها به شما پیشنهاد بدهیم.

اگر می خواهید خریدی با قیمت مناسب داشته باشید، یا تمایل دارید بهترین کیبورد با کیفیت را سال ها از آن استفاده کنید . هم اکنون این فرصت را از دست ندهید و تا انتها با سبدت همراه باشید. در ضمن روی تعدادی از محصولات پیشنهادی به صورت محدود ،تخفیف هم خورده که با خرید به موقع آن میتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

راهنمای خرید بهترین کیبورد

به علت تنوع بالای کیبورد در بازار و همچنین تولید کنندگان آن،هنگام خرید کاربر را دچار سردرگمی میکند. از این رو راهنمای جامعی برای خرید بهترین کیبورد برای شما آماده کرده ایم.پس تا انتها با ما همراه باشید.

تعریف کیبورد

سازهای کلاویه‌ ای مثل  کیبورد یا ارگ سازهایی هستند که از صفحه کلید تشکیل شده‌اند. در این سازها نوازنده از طریق فشار روی کلیدها آوا تولید می‌کند و احساساتش را به گوش شنوندگان می رساند.

انواع کیبورد

۱.کیبورد ورک استیشن:

این کیبورد معمولا قیمتشان نسبت به دیگر مدل های کیبورد بیشتر است. این کیبورد از یک کامپیوتر داخلی بهره می برد که این کامپیوتر داخلی وظیفه پردازش صدا را بر عهده دارد. کیبورد ورک استیشن دارای کلاویه های سنگین وزن هستند که به شما حس و حالی کاملا شبیه به پیانو را ارائه می دهند. این کیبورد ها توسط بسیاری از تنظیم کنندگان پاپ و هیپ هاپ مورد استفاده قرار می گیرند.

۲.کیبورد ارنجر:

این کیبورد برای کسانی مناسب می باشد که می خواهند با یک گروه موسیقی به نواختن بپردازند. کیبورد ارنجر این امکان را برای شما فراهم می کنند تا با تنظیم چند پارامتر، بتوانید به راحتی یک تنظیم عالی در اختیار داشته باشید. این کیبورد ها تنها با دانستن ریتم و تمپو این امکان را برای شما فراهم می کنند تا با استفاده از بکینگ ترکی، به تمرین بپردازید.این کیبورد شما را در بهتر درک کردن ریتم ها کمک می کند.

۳.سینتی سایزرها:

این کیبورد ها ابعادی کوچکتر از یک پیانو دارند و به طور عمومی، کلاویه های آن ها وزن ندارند.سینتی سایزر یکی  از محبوب ترین انواع کیبورد می باشد زیرا بسیاری از تنظیم کننده ها و نوازنده ها با استفاده از این نوع کیبوردها می توانند صدا های بسیار منحصر به فرد و فوق العاده ای تولید و در آهنگ های خود استفاده کنند.  اکثر افراد از این کیبورد ها برای سبک الکترونیک استفاده می کنند.از مزایای این کیبورد می توان به دارا بودن خروجی ها اشاره کرد که می توانید با استفاده از این خروجی ها، سینتی سایزر خود را به امپلی فایر های مختلف متصل کنید.با استفاده از سینتی سایزر ها می توانید صدا های بسیار مختلفی را به دست بیاورید.

۴.میدی کنترلر:

کیبورد کنترلرها قیمت پایین تری نسبت به دیگر کیبورد ها دارند. این کیبورد ها به طور عادی صدایی ندارند  و دارای قابلیت میدی هستند که می توانید با استفاده از این کیبورد ها از صدا های داخل کامپیوتر خود و یا دیگر سازهایی  که از میدی پشتیبانی می کنند، استفاده کنید.

اجزای ساز ارگ

۱.کیبورد موسیقی :

کلیدهای سیاه و سفید به شیوه پیانو که نوازنده می فشارد و در نتیجه به سوئیچ ها متصل می شوند و ماشه ها یک نت الکترونیک را توسط آن پخش می کنند.

۲.رابط کاربری نرم افزاری :

یک برنامه  که تعامل کاربری بین کلیدهای کنترل و منوها را مدیریت می کند و به کاربر و نوازنده اجازه انتخاب تن صداها را می دهد. همچنین امکان انتخاب افکت ها مانند و سایر ویژگی ها  را می دهد.

۳.تنظیم کننده موسیقی کامپیوتری :

یک برنامه نرم افزاری که ریتم و آکوردها را با دستورات کامپیوتری شده نوعی MIDI تولید می کند.

۴.چیپست صدا / صدا ساز :

یک ماژول صدای الکترونیک یا سینتی سایزر موسیقی بصورت معمول حاوی یک مدار یا چیپست یکپارچه است که قادر به دریافت فرمان های MIDI و تولید اصوات است.

۵.آمپلی فایر و اسپیکر :

یک آمپلی فایر اصوات از بم تا میانی است که اسپیکرها صداها را تقویت می کنند که شنونده بتواند آنها را بشنود.

۶.منبع تغذیه:  

برخی کیبورد‌ها ممکن است که یک سیستم منبع تغذیه‌ی داخلی  داشته باشد که در برد مدار اصلی تعبیه می شود. اکثر کیبوردهای مدرن به آداپتور برق مجهز هستند.

۷.ترمینال‌های میدی:

اکثر کیبوردها معمولا به وسیله‌ی اتصالاتی با پنج پین برای ارتباط داده‌ای، به میدی وصل می‌شوند. بنابراین به طور معمول کیبورد می‌تواند به کامپیوتر یا یک وسیله‌ی الکترونیک یا ساز الکترونیک دیگر متصل شود.

۸.دستگاه ذخیره ساز خارجی:

این ویژگی این امکان را به شما می دهد تا داده‌ها را روی یک دستگاه ذخیره سازی خارجی مثل فلاپی، رام کارتریج، مموری کارت و فلش‌های یو‌اس‌بی، که به ساز متصل شدن، ذخیره کند.

۹.پایه‌ی موسیقی:

این پایه می تواند فلزی یا پلاستیکی باشد و جایی برای نگه داشتن نت‌های موسیقی و کتاب‌های موسیقی روی اون تعبیه شده است  تا زمان نواختن بتوانین ازش استفاده کنید. این پایه‌ها معمولا طوری طراحی شدند که حالت تاشو داشته باشند و به راحتی بشود آن ها را جابه‌جا کرد.

امکاناتی از کیبردها:

  1. TRANSPOSE: بالا و پایین کردن نت کل کیبرد در هربار فشار دکمه به اندازه نیم پرده یا یک کلاوی
  2. OCTAVE: بالا و پایین کردن نت قسمت های مختلف کیبرد در هر بار فشار دکمه به اندازه ۱۲کلاوی یا یک اکتاو
  3. TEMPO: تنظیم سرعت اجرا
  4. METRONOME: صدای تیک تاکی که همان سرعت اجرا را نشان میدهد.
  5. INTRO: شروع کننده ی ریتم
  6. ENDING: تمام کننده ریتم
  7. FILL_IN: جدا کننده قطعه های موسیقی در ریتم
  8. REVERB: نوعی افکت که صدا در نوع های مختلفی مثل صدای درون قار میپیچد.
  9. CHORUS: نوعی افکت که در انواع مختلفی صدا را به ظاهر چندتایی میکند.
  10. PITCH BEND: نوعی پیچ گردان است که صدا را به صورت موج ، بسته به حرکت آن توسط نوازنده بالا و پایین میکند.
  11. MODULATION: نوعی پیچ گردان است که صدا را بصورت لرزنده در می آورد به بیان دیگر آن را میلرزاند.
  12. MIDI: یک کلمه اختصاری جهانی است که با فرمت های جهانی برای اتصال دیجیتال انواع ساز یا سیستم هایی که از این سیستم میدی پشتیبانی میکنند به همدیگر و اجرای محصولاتی که توسط این فرمت ساخته شده اند.
  13. SCALE TUNING: تنظیم ظریف تک به تک نت ها و کلاوی ها . از این سیستم برای سنتی کردن گام های محلی کشورها استفاده میشود.مثلا برای کشور خودمان تنظیم گام ماهور یا شور و… استفاده می شود.
  14. SUSTAIN: در صدا ایجاد کشش میکند و نت ها بصورت کشش دار و آرام آرام قطع میشوند.
  15. PORTAMENTO: هنگام نواختن ، جهش یک نت به نت دیگر به صورت موج به موج صورت میگیرد.
  16. MONO/POLY/SOLO: نواختن روی کلاوی ها بصورت چندتایی انجام بگیرد یا با فشار هر کلاوی صدای کلاوی های قبلی قطع شود.

مفاهیمی در کیبورد

۱.اکشن کیبورد:

کیبورد دارای ۳ نوع اکشن اصلی است که در ادامه به آن ها میپردازیم.

  • اکشن سبک (Synth Action):

کلاویه‌های Synth بسیار سبک هستند  و پس از فشردن آن‌ها، به سرعت به سمت بالا بازمی‌گردند. این ویژگی برای افرادی که نوازنده پیانو نیستند، بسیار مناسب است.اگر قصد نواختن قطعات موسیقی سرعتی را دارید و اگر به دنبال یک کنترلر قابل حمل هستید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ این نوع اکشن کیبورد بروید.

  • اکشن نیمه سنگین (Semi-Weighted):

این اکشن کیبورد یکی از پرطرفدارترین انواع اکشن کیبورد میان نوازنده‌ها است؛ زیرا به هنگام نواختن، احساسی تا حدودی مشابه با نواختن پیانو را تداعی می‌کند.

  • اکشن سنگین چکشی (Weighted Hammer):

اگر یک نوازنده پیانوی حرفه‌ای هستید و یا قصد ساخت قطعات موسیقی بر پایه پیانو را دارید، بهترین گزینه برای شما کنترلری است که دارای اکشن کیبورد سنگین چکشی باشد. اکشن کلاویه‌های این ساز به گونه‌ای سنگین شده است که می‌تواند حس و حال نواختن پیانو را بازسازی کند.

۲.تشخیص خودکار همراهی / آکورد :

همراهی خودکار توی سبک‌های برنامه‌ریزی شده استفاده می‌شود تا بتوانند  آکوردهای خاص مد نظرشان را اجرا کنند ، برای این کار یک کلید از کلیدهای کیبورد به صورت پیش فرض برای یه آکورد مشخص ذخیره می‌شود و در زمان اجرا با فشار دادن یه کلاویه، آکورد مورد نظر پخش می‌شود.

۳.دمونستراسیون:

خیلی از کیبوردها، یک سری آهنگ از پیش ضبط شده یا دمو (demo) دارند.برای مثال از این دمو فروشنده می تواند ساز، کیفیت اون، جلوه‌‌های ویژه‌ی صوتیش و ویژگی‌های مختلفش رو به خریدارها معرفی  کند.

۴.حساسیت به سرعت یا حساسیت به شدت ضربه یا پاسخ‌دهی به ضربه :

در حالی که کیبوردهای خیلی ارزون فقط نت‌ها رو اجرا می‌کند اما در کیبوردهای گران قیمت، روند تولید صدا در آکوردوفون‌ها رل شبیه سازی میکنند. که به این معناست  به سرعت یا شدتی که کلاویه نواخته می‌شود حساس می باشد.

۵.بعد از لمس:

به دلیل این ویژگی دینامیک بعد از ضربه زدن به کلاویه اضافه می‌شود و اجازه می‌دهد تا صدا بر اساس مقدار فشار وارد شده نسبت به کیبورد تنظیم شود.

۶.چند صدایی یا پلی‌فونی:

پلی‌فونی به حداکثر تعداد نت‌هایی که به طور همزمان می‌تواند توسط مولد صدا تولید شوند گفته می‌شود . پلی‌فونی به طور قابل توجهی موجب انتقال نرم ‌تر و طبیعی‌تری بین نت‌ها می‌شود.

۷.مولتی تیمبر:

به توانایی همزمان پخش صدای بیش از یک نوع ساز مولتی تیمبر گفته می‌شود.

۸.اسپلیت پوینت:

امکانی که روی صفحه کلید قرار دارد و با انتخاب آن ساز می‌تواند  تقسیم شود  تا به صورت همزمان اجازه‌ی اجرای دو ساز را دهد.

۹.مینی‌کیز:

بعضی از کیبورد‌ها کلاویه‌های کوچکی دارند که به آن ها مینی‌کیز گفته می‌شود که برای بچه ها مناسب می باشد و در بعضی موارد برای این که ساز کوچک‌تر و قابل حمل ‌تر شود.

۱۰.قطعات همراهی کننده:

قطعه‌های موسیقی از قبل برنامه ‌ریزی شده است که برای همراهی به آن ها الگوی ریتم یا سبک ریتم ی هم گفته می‌شود که این شامل سبک‌های زیادی از جمله: جاز، پاپ، راک، رگی و… برای استفاده‌ی نوازنده هستند.قطعات از پیش ضبط شده‌ی کیبورد صدای بخش ریتم‌نوازی یک گروه موسیقی رو تقلید می‌کنند. بعضی از کیبوردها همینطور ممکن است این امکان رو به نوازنده بدهند تا بتواند قطعاتی را خودش برای همراهی ایجاد و ذخیره کند.

۱۱.بخش‌ها همراهی و همگام‌سازی:

معمولا آهنگ‌های از پیش ذخیره شده شامل دو‌ تا چهار بخش و همینطور الگوهای پر کننده و الگوهای‌ معرفی و پایان‌بندی و همینطور هماهنگی‌های مختلف برای بهبود جلوه‌های همراهی هستند.

  1. خودکار:

یک ویژگی که بعضی از کیبوردها دارند و به وسیله‌ی آن به صورت خودکار به هر نتی یه تن دیگر  بر اساس آکوردهای داده شده توسط سیستم همراهی، اضافه می‌کنند تا ایجاد هارمونی رو برای نوازنده‌هایی که توانایی ایجاد تغییرات پیچیده با دست چپ خودشون ندارن رو ساده‌تر کنند.

۱۳.دکمه‌ها و غلتک‌ها:

برای اضافه کردن جلوه‌های صوتی به صداهایی که به صورت پیش فرض وجود دارن، مثل: ویبراتو ،پنینگ  ،ترمولو  ،‌پیچ بندینگ  و افکت‌های دیگر از دکمه‌های مختلف استفاده می‌شود. غلتکی که به صورت معمول توی کیبوردهای امروزی وجود دارد نیز  برای پیچ بند است و پیچ نت رو توی محدوده‌ی +۱ و -۱ تن تنظیم می‌کند.

۱۴.نوارهای کششی:

این امکان معمولا در کیبوردهای درجه‌ی یک و گرون قیمت است. این ویژگی قابلیتی رو برای نوازنده فراهم می‌کند تا از صداهای مدل دیجیتالی یه ارگ الکترونیک تقلید کند.

۱۵.شبیه ساز پیانو:

به وسیله‌ی این ویژگی، ‌اون‌ها می‌توانند نمونه‌ی صدای پیانو رو به دست بدن و جلوه‌های مختلف صدای پیانو آکوستیک رو شبیه‌سازی کنند. این ویژگی را معمولا در کیبوردهای خونگی یا ارگ‌ها نمی‌شه پیدا کرد و بیشتر مربوط به سازهای صفحه‌کلید دار گرون‌تر این خانواده مثل پیانوهای استیج و پیانوهای دیجیتال است.

نکاتی هنگام خرید کیبورد

۱.توجه به کلاویه ها:

کیبورد ها عموما به سه دسته ۶۱کلید، ۷۶کلید و ۸۸کلید(پیانویی) تقسیم میشوند.اگر می خواهید با استفاده از کیبورد، خود را برای نواختن پیانو آماده کنید، بهتر است کیبوردی را تهیه کنید که دارای ۸۸ کلاویه سنگین و یا نیمه سنگین است. ولی اگر می خواهید آن را مدام با خود حمل کنید، بهتر است کیبورد هایی همانند سینت سایزر ها را تهیه کنید که عموما کلاویه های کنار  ۶۶ عدد دارند.

۲.کیبورد با کلیدهایی انتخاب کنید که نواختنش آسان باشد.

دقت کنید کلیدها به‌گونه‌ای طراحی شده باشند که پس از نواختن، دچار درد انگشت یا سندروم تونل کارپ (نشانگان مجرای مچ دستی) نشوید.

۳.قابلیت صدا را ارزیابی کنید.

هنگام خرید ارگ و کیبورد موسیقی باید به ۲ قابلیت صدای اصلی دستگاه توجه کنید: پولیفونی وMultitimbrality. پولیفونی بیشترین تعداد نت‌هایی است که می‌توانند هم زمان با یکدیگر به صدا درآیند. Multitimbrality به توانایی کیبورد برای پخش صداهای مختلف به صورت هم زمان (مثل طبل، فلوت، پیانو، سازهای زهی و …) گفته می‌شود.

۴.سهولت در استفاده:

تنظیمات اولیه  برای استفاده از ساز باید آسان باشد و صداها باید به صورت منطقی گروه‌ بندی شوند تا یافتن و به خاطر سپردن آن‌ها ساده باشد.

۵.قابلیت اتصال به کامپیوتر:

اکثر این سازها به کامپیوتر وصل شوند؛ از جمله USB، FireWire، S/PDIF، MIDI، mLAN و بیشتر کیبوردهای دیجیتال نیز شامل پورت USB یا MIDI برای سهولت در اتصال هستند.

۶.مجهز بودن به سمپلر:

سمپلر ابزاری است که به نوازنده این امکان را می‌دهد تا از صدای سازهای دیگر همانند دف و تمبک نمونه ضبط کند و از آن در ساخت ریتم‌های جدید خود استفاده کنند  پس اگر می‌خواهید در موزیک خود، قطعه‌های صوتی خارجی استفاده کنید، حتما هنگام خرید ارگ باید به دنبال نوعی باشید که قابلیت سمپلینگ داخلی داشته باشد.

۷.چک کردن ورودی و خروجی:

یکی دیگر از نکاتی که هنگام خرید باید به آن توجه کنید ورودی و خروجی این ساز است. برای مثال اگر قصد دارید از کیبوردتان به‌عنوان ورک استیشن صوتی دیجیتال استفاده کنید، داشتن گیرنده‌های ورودی و خروجی می‌تواند شما را از خرید یک رابط جداگانه بی‌نیاز کند.و اگر می خواهید اجرای زنده داشته باشید حتما به دنبال کیبوردی باشید که دارای پورت‌های لازم برای اتصال به میکسر، بلندگو و آمپلی فایرهای خارجی هستند.

۸.در نظر گرفتن نوع اکشن:

به این معنی که با فشردن هر کدام از کلاویه‌ها به هنگام نواختن، چه عکس العملی را مشاهده خواهید کرد.البته انتخاب نوع اکشن کیبورد  بستگی به مهارت شما در نوازندگی دارد.

قیمت کیبورد موجود در بازار ایران

یکی از فاکتورهای مهمی که در هنگام خرید توجه مشتری را به خود جلب می کند قیمت آن است که به نوع و ویژگی های آن بستگی دارد. پس قبل از خرید این دستگاه اول تصمیم بگیرید که چقدر می خواهید هزینه کنید و بعد اقدام به خرید کنید. در ادامه یک نمونه از ارزانترین و گرانترین کیبورد را برای شما معرفی کرده ایم.

ارزان ترین کیبورد موجود در بازار ایران

ارزان ترین کیبورد موجود کیبورد بیگ فان مدل BF-430Cبا قیمت ۴۷۰.۰۰۰ تومان می باشد.

این محصول دارای چندین تن صدای مختلف میباشد .سایز مناسب این محصول برای یادگیری کودکان میباشد .این ساز ۸ پلی فونی است و حسااسیت لمسی ندارد.

کیبورد بیگ فان مدل BF-430C

کیبورد بیگ فان مدل BF-430C

همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

گرانترین کیبورد موجود در بازار ایران

گرانترین کیبورد موجود کیبورد رولند مدل EA-7با قیمت ۳۶.۵۰۰.۰۰۰ تومان می باشد.

EA-7 دارای بیش از ۱۵۰۰ صدا و صدها ریتم از سرتاسر جهان است و با ایجاد دو صفحه نمایش جداگانه برای ریتم و صدا قطعا به جذابیت و کارایی EA_7 می افزاید و این امکان را به کاربر میدهد که همزمان به ریتم و صداهای دستگاه دسترسی داشته باشد.این ساز ۱۲۸ پلی‌فونی است و ۴ حالت حساسیت لمسی دارد.

کیبورد رولند مدل EA-7

کیبورد رولند مدل EA-7

۵۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان
  • نوع کلاویه: Velocity Sensitive
  • تعداد اکتاو: پنج
  • حافظه: داخلی
  • چند صدایی: ۱۲۸ پلی‌فونی
  • فرمت‌های صدا: XG ، GM
  • افکت‌های صدا: Reverb ، Chorus ، DSP ، Master EQ ، Mic Effect
  • تغییر گام: +۳۶ تا ۳۶-
  • درگاه‌های اتصال: USB ، صدای AUX ، خروجی MIDI ، هدفون
  • ویژگی بیشتر
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین مارک کیبورد

کیبورد در انواع و برندهای متفاوتی تولید و در بازار توزیع میشوند. این برندها شامل رولند ،بیگ فان ،یاماها ،ام آر اس و کاسیو می باشند.

بهترین کیبورد یاماها

این کیبورد با وزن ۳.۴ کیلوگرم بسیار سبک و قابل‌حمل است، شما می‌توانید با ۶ باتری قلمی هرکجا و هر زمان از این دستگاه استفاده کنید. درمجموع در این کیبورد ۱۲۰ صدا و همچنین ۱۱۴ سبک تعریف‌ شده است. رابط کاربری آسان و ساده‌شده در این کیبورد این امکان را فراهم می‌سازد که بتوانید بدون هیچ مشکلی با این دستگاه کارکنید و لذت ببرید.این ساز دارای دو اسپیکر باکیفیت با توان خروجی ۲.۵ وات است.

کیبورد یاماها مدل PSR-F51

کیبورد یاماها مدل PSR-F51

  • نوع کلاویه: Organ
  • تعداد اکتاو: پنج
  • چند صدایی: ۳۲ پلی‌فونی
  • افکت‌های صدا: Chorus ، Reverb
  • تغییر گام: +۱۲ تا ۱۲-
  • درگاه‌های اتصال: هدفون
  • ویژگی بیشتر
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

این ساز دارای ۱ بلندگو می باشد و صداهای پیش فرض آن ۴۶ صدا ،۱عدد صدای درام،۲ عدد صدای SFX و ۷۴ عدد افکت صدا می باشد. ۳۲ پلی‌فونی است و ۱ حالت حساسیت لمسی دارد.

کیبورد یاماها مدل PSS-E30

کیبورد یاماها مدل PSS-E30

همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

این کیبورد دارای ۶۱ عدد کلاویه است و نوع آن ها Organ می باشند.این ساز ۴۸ پلی‌فونی است و ۳ حالت حساسیت لمسی دارد.این ساز دارای ۲ بلندگو است و صداهای پیش فرض آن ۲۳۷ صدای پیش فرض ،۲۴درام کیت ،۴۰ الگوی آرپژ و ۴۵۷ صدای مجموعه XG می باشد.

کیبورد یاماها مدل PSR-E463

کیبورد یاماها مدل PSR-E463

۲۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان
  • نوع کلاویه: Organ
  • تعداد اکتاو: پنج
  • حافظه: داخلی
  • چند صدایی: ۴۸ پلی‌فونی
  • فرمت‌های صدا: XG ، GM
  • افکت‌های صدا: Reverb ، Chorus ، DSP ، Master EQ ، Harmony
  • تغییر گام: +۱۲ تا ۱۲-
  • درگاه‌های اتصال: USB ، هدفون
  • ویژگی بیشتر
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

این کیبورد از دو اسپیکر با قدرتی معادل ۴ وات بهره می‌برد و می‌تواند به کمک جک خروجی AUX تعبیه‌شده برای دستگاه آن را به اسپیکرهای با قدرت خروجی بسیار بیشتر متصل کنید. از دیگر ویژگی‌های منحصربه‌فرد این دستگاه می‌توان به ۱۲۸ صدای پولیفونی و موتور پرقدرت AWM Organ Flutes و همچنین استفاده از پدال FC7 اشاره کرد. تعداد کلاویه ها این ساز ۳۷ عدد است و نوع آن Natural Touch mini keyboard می باشد. این ساز ۱۲۸ پلی‌فونی است.

کیبورد ارگان یاماها مدل Reface YC

کیبورد ارگان یاماها مدل Reface YC

۶,۵۰۰,۰۰۰ ۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین کیبورد کاسیو

تعداد کلاویه ها این ساز ۶۱عدد است و نوع آن Piano style می باشد.این محصول دارای دو بلند گو و ۳ حالت حساسیت لمسی است.این ساز ۳۲ پلی‌فونی است.

کیبورد کاسیو مدل CTK-3500

کیبورد کاسیو مدل CTK-3500

  • نوع کلاویه: Piano style
  • تعداد اکتاو: پنج
  • چند صدایی: ۳۲ پلی‌فونی
  • فرمت‌های صدا: GM
  • افکت‌های صدا: Reverb
  • تغییر گام: +۱۲ تا ۱۲-
  • درگاه‌های اتصال: USB ، صدای AUX
  • ویژگی بیشتر
همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

بهترین کیبورد ام آر اس

این کیبورد مثل کیبوردهای حرفه‌ای، قابلیت پخش صدای موردنظر از طریق USB با کیفیتی قابل قبول دارد و همچنین کاربر به ۳۰۰ ریتم و صدا دسترسی دارد. این کیبورد با امکانات بسیار ازجمله ده‌ها ریتم متنوع و امکان خروجی صدا می‌تواند برای افراد تازه کار گزینه مناسبی باشد.این کیبورد دارای ۶۱ عدد کلاویه است و نوع آن ها Organ می باشند.این ساز ۳۲ پلی‌فونی است و ۴ حالت حساسیت لمسی دارد.

کیبورد ام آر اس مدل YM3800

کیبورد ام آر اس مدل YM3800

همین الان از فروشنده برتر بخر
جزئیات بیشتر

سخن پایانی

هدف تیم سبدت در این مقاله معرفی و بررسی کیبورد بوده، امیدواریم که این مطالب برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. هنگام خرید حتما نکاتی که در مطالب فوق ذکر شد را لحاظ کنید.و حتما ساز را از نظر بگذرانید تا ایرادی نداشته باشد. از اینکه تا انتها با سبدت همراه بودید متشکریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *